- Konuyu başlatan
-
Süper Üye
kendi aranızda kanka sen daha iyi bilirsinAgalar bşy diyicem benim kız aradaşım var 4 Yıldır konuşuyoruz 2 aydır sevgiliyiz ama o kadar çok şey konuştuk ki konuşacak bşy kalmadı sürekli bana bşy anlat diyor ama bende bşy kalmadı kendisi bendede bşy yok diyor ne konuşacam bilmiyorm fikir verebilir misiniz ne konuşuyum
Doğru diyorsun belki şu konu hakkında konuşabilirsin diye öneri verenler olur dedim. Çünkü sürekli sürekli konuşmak istiyor kendsini kırmak istemiyorum ama artık aklıma bşy gelmiyor sürekli bşyler anlat demesi de garip oluyor.kendi aranızda kanka sen daha iyi bilirsin
aynen surekli bisey anlat demesi cidden garip oluyordur cözersiniz ya kendi aranizda kotu bisey olmasin da onemli değilDoğru diyorsun belki şu konu hakkında konuşabilirsin diye öneri verenler olur dedim. Çünkü sürekli sürekli konuşmak istiyor kendsini kırmak istemiyorum ama artık aklıma bşy gelmiyor sürekli bşyler anlat demesi de garip oluyor.
iyi valla reyisiyidir sen nasılsın
reis bu oyunların fiyatları ne olacak yaiyi valla reyis
Im fine tooFine how are you??
dolar almış başını gıdıyor .dreis bu oyunların fiyatları ne olacak ya
aga forza horizon 5 alıcaktım fiyatına baktım direk torrente koştum ya hayat türk gençlerine zorIm fine too
Post automatically merged:
dolar almış başını gıdıyor .d
aynen öyle dolar bu haldeyken hiç bişi alınmazaga forza horizon 5 alıcaktım fiyatına baktım direk torrente koştum ya hayat türk gençlerine zor
yok yok cidden öyle oyunu falan geçtim cidden hiçç bir şey alınmıyor iyi günlerimiz bunlar bizimaynen öyle dolar bu haldeyken hiç bişi alınmaz
xbox game pass hayat kurtarıraynen öyle dolar bu haldeyken hiç bişi alınmaz
eldekinin kıymetini bilme sezonu açıldıyok yok cidden öyle oyunu falan geçtim cidden hiçç bir şey alınmıyor iyi günlerimiz bunlar bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?