Süper Üye
yazılım mühendisliği geleceğin bölümü zaten birde benim bölümümyazılım mühendisliği istiyorum
Post automatically merged:
aynen oyle hocam, tebrik ederim
yazılım mühendisliği geleceğin bölümü zaten birde benim bölümümyazılım mühendisliği istiyorum
Post automatically merged:
aynen oyle hocam, tebrik ederim
Hangi bölümyazılım mühendisliği geleceğin bölümü zaten birde benim bölümüm![]()
evet hocam kesinlikle öyle, bu arada hangi uni hocamyazılım mühendisliği geleceğin bölümü zaten birde benim bölümüm![]()
haliç üniversitesievet hocam kesinlikle öyle, bu arada hangi uni hocam
Hangi bölüm hocamhaliç üniversitesi
psikolojiHangi bölüm
soyledi ya kankaHangi bölüm hocam
Bölümün güzelmiş memnunmusunpsikoloji
usta lisesi boşverde şimdi ben böyle 600 mesaj atarsam mı süper üye oluyomlise sonum
hem memnunum hem değilim gibi iş olanakları biraz zayıf zor bulunuyorBölümün güzelmiş memnunmusun
evet böyle spam yapmadan amausta lisesi boşverde şimdi ben böyle 600 mesaj atarsam mı süper üye oluyom
Olsun geleceğin bölümü o da ilerde çok ihtiyaç olabilirhem memnunum hem değilim gibi iş olanakları biraz zayıf zor bulunuyor
şuan bile herkesin ihtiyacı var ben delimiyim diyip gelmiyorlarOlsun geleceğin bölümü o da ilerde çok ihtiyaç olabilir
peki bu bölüm olmasaydı neyi seçerdinhem memnunum hem değilim gibi iş olanakları biraz zayıf zor bulunuyor
matematiğim ve fen bilimleri derslerim iyi olsaydı diş hekimliğini tercih ederdimpeki bu bölüm olmasaydı neyi seçerdin
Evet aslinda o da güzel ama dersler sıkıntımatematiğim ve fen bilimleri derslerim iyi olsaydı diş hekimliğini tercih ederdim
dersleri benim açımdan önemli değil aslında tabii ki zor dersleri var ancak mezun olduktan sonra sırtın yere gelmiyorEvet aslinda o da güzel ama dersler sıkıntı