Onaylı Üye
diğer polisiyeler gibi değil usta oyuncular var cem yılmaz vs.bilmiyorum hiç denemedim ama önerileriniz dikkate alıyorum onun için açtım zaten konuyu
diğer polisiyeler gibi değil usta oyuncular var cem yılmaz vs.bilmiyorum hiç denemedim ama önerileriniz dikkate alıyorum onun için açtım zaten konuyu
denerim önerin için teşşekür ederim <3diğer polisiyeler gibi değil usta oyuncular var cem yılmaz vs.
aaa evet oda çok güzel olur ama finali çok iç burkuyor'Ben efsaneyim' filminide öneririm
Valla ya adam kaç yıl hayatta kaldı 1 karı geldi 2. gün öldü adamaaa evet oda çok güzel olur ama finali çok iç burkuyor
hayıtımın dersini çıkardım o filmde hem fedakarlık yapmak hemde bir kız uğruna yapılmaması gerek şeylerValla ya adam kaç yıl hayatta kaldı 1 karı geldi 2. gün öldü adam![]()
Aynen 2. si bu sene çıkacakmış diye duymuştumhayıtımın dersini çıkardım o filmde hem fedakarlık yapmak hemde bir kız uğruna yapılmaması gerek şeyler
konusu nedir biraz detay verirmisinThe 100 ve %3 izleyin bence
the 100 ün konusu dünyaya uzaydan 100 kişi yolluyorlar bunlar tutsak falan işte dünyayı tekrardan kullanıma uygun mu diye bakıyorlar öyle gelişiyor olaylarkonusu nedir biraz detay verirmisin