Sokağımda fiber var ama binamda kutu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
benimde başıma böyle bi olay geldi tt merkez müdürlüğüne gittim konuştum ve çözüldü.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
1 ocak 2020 yılında sokağımın başına yani no : 2/1 e fiber direği çekildi. karşı dairede olan ben yani no: 1/1 de internet kutusu olmadığı için internet üzerindende müşteri hizmetlerindende başvuru yapamıyorum. lakin no:3,4,5,6,7,8 ve dahası bu internete başvuru yapabiliyor. Şimdi benim sorunum şu ki daha önce fiberle uğraşmış olan abilerim kardeşlerim bu işi nasıl halledebilirim müşteri hizmetlerini gelip araştırmaları için ikna edemiyorum. Ne zaman bir servis sağlayıcısına başvuru yapsam Türktelekomu ara onlardan kablo çekmesini söylemem isteniyor. Türktelekom ekipleri geldiğinde bu bizim işimiz değil git kendi talep ettiğin internetçiyi çağırt diyor herkes başından sağıyor.
Apartman mı Müstakil mi?

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
türktelekomun öyle deme gibi bi şansı yok onların işi şikayetçi olabilrisin

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
niye bizim eve kadar hiç uğraşmadığım halde çektiler o böyle birşey değil bence tanıdık olması gerekiyor diye.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
türk telekomda çalışan bi tanıdığın olması lazım yoksa uğraşmıyorlar
bizde fiber değilde normal internet kablosu yoktu eve gelen müşteri hizmetleri ilgilenmedi bi abim vardı türktelekomda çalışan ona yaptırdım
evet tanıdık olmadığında genelde geçiştiriyorlar tanıdık bulmaya bak bulunca dikkate alırlar diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şikayet var gibi sitelerede yazabilirsin.Ben bi çok sorunu mu böyle çözüyorum.Resmi bi kurumsada cimere yaz şıp geliyolar :p.

Tükeniyorum zamanla
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynısı bizim de başımıza geldi binadan imza toplayın dediler :(

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1 ocak 2020 yılında sokağımın başına yani no : 2/1 e fiber direği çekildi. karşı dairede olan ben yani no: 1/1 de internet kutusu olmadığı için internet üzerindende müşteri hizmetlerindende başvuru yapamıyorum. lakin no:3,4,5,6,7,8 ve dahası bu internete başvuru yapabiliyor. Şimdi benim sorunum şu ki daha önce fiberle uğraşmış olan abilerim kardeşlerim bu işi nasıl halledebilirim müşteri hizmetlerini gelip araştırmaları için ikna edemiyorum. Ne zaman bir servis sağlayıcısına başvuru yapsam Türktelekomu ara onlardan kablo çekmesini söylemem isteniyor. Türktelekom ekipleri geldiğinde bu bizim işimiz değil git kendi talep ettiğin internetçiyi çağırt diyor herkes başından sağıyor.
normal de işlem şöyle işliyor diye biliyorum sen kendi sağlayıcından fiber internet talep ediyorsun ardından senin sağlayıcın turktelekomdan evine fiber kablo çekip kutunun bağlanmasını talep ediyor ve işlemler başlıyor ama malesef türktelekom ekipleri bazen bunu yapabiliyor bizim işimiz değil vs vs vs hangi internet sağlayıcıyı kullandığını söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz belki ayrıyetten TurkNet için konuşuyorum destek talebini BTK üzerinden şikayet olarak açarsan hemen ilgileniyorlar belki TurkTelekom içinde aynısını yapabilirsin BTK üzerinden bir şikayet aç hemen ilgileneceklerdir anca böyle çalışıyorlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Her markanın kutusu farklı diye biliyorum ya turknet farklı mbps veriyor turkcell farklı

Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
herkes tanıdık lazım diyor ve çok doğru 8 ay önce bağlamak istedik hala bekliyoruz :D

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Formu ve dijitale bağlasana kanka yada sözleşmen varrsa bitince hallet

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
müşteri temsilcisine bağlan gerekli yardımı verirler diye umuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka fiber geldiyse başvuru yapmanıza gerek yok bir kaç ay içinde tek tek evlere kutu takıyorlar

Üye
4 HİZMET YILI
Fiber Altyapı Olması Bir Şey İfade Etmiyor Binadaki Sakinlerinde İstemesi lazım çünkü ortak masraf

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar,

Güncel : 20 şubat 2022 itibariyle telekom ekiplerini yol ortasında durdurup rica etmemle birlikte daireme internet çekildi saçma gelebilir ama yolda gördüğünüz telekom arabalarının önüne atlayabilirsiniz. İyi forumlar.
Post automatically merged:

Yada kısa bi dönem tt kullanıp sonra diğer operatöre geçiş yapıcaksın.Türknet ilk faturanı da hediye ediyordu bi ara hala varsa bak.
Güncel 2 : Türktelekomla 24mbps taahütlü pakette anlaştık aynı günün akşamı Millenicoma geçiş işlemlerini başlattım. Ertesi hafta 352 Tl cayma bedeli ödedim fakat Millenicom 150 Tl destek oldu.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Şirkete gidip yöneticiye sorun ve ona sorununuzu söyleyin, 24 saat sonra sorunu çözeceğinizi garanti ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...