Sokağımda fiber var ama binamda kutu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
türk telekom alan ne bileyim yani knk almayın aldırtmayın
Güncel 3 : Telekom İnterneti almaya hevesli değiliz yoldaş lakin internetin %98' ine hakim olan telekom kablo çekim işlemlerini diğer operatörlerin önüne koymuyor kendi müşterisine ayrıcalık tanıyor. Şu an millenicom kullanıyorum bir problem göremedim.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
eğer firma ile anlaşıp onay alabilirsen kendi binana mahalledeki kutudan kablo ile çektirebiliyorsun. tabi bu durumda kablo masrafları ve gelen elektrikçinin işçilik ücreti biraz yüksek oluyor

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aynı sıkıntıdan bende de var hocam fiber internet diye sattılar paketi 30megabit hız verdiler taahhüt te 24 ay karşı apartmanların olduğu sokakta fiber kutu çekilmiş bizim mahallede 4 apartmanda kutu yok arıyoruz 6 aydır gelecekler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
nekadar bildirimde veya ağrıza kaydı oluşturursan oluştur içeride bir tanıdık olmadığı sürece ilgilenmiyorlar bile yine yeniden malesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yanlış hatırlamıyorsam apartman yönetimi olarak imza toplanması gerekiyor herkesin izni olursa sağlayıcı ile iletişime geçilip takılıyor olması lazım öyle hatırlıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Böyle işlerde kesinlikle bir tanıdığın olması lazım yoksa adamların umrunda olmuyor ( 5 aydır altyapı bekliyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...