Süper Üye
belirti yok ama belgesi vardı. Nasıl rezillik bu kediler bile toplanıyor.eger üstünde tasma yada her hangi bir belirti varsa almiyorlar diye biliyorum
yeni yasa ile çip özelliği getiriliyoreger üstünde tasma yada her hangi bir belirti varsa almiyorlar diye biliyorum
gerçek mi bu hocam?yeni yasa ile çip özelliği getiriliyor
hocam hayvanlara uygulanan şiddet ve bazı hayvanların (köpek gibi) insanlara saldırmasıniye topluyorlar acaba birşeymi var hayvanların üstünde virüs taşıyorlarmı acaba onun için olabilir
haber gündeminden haberin yok herhaldegerçek mi bu hocam?
bunu düşünmemiştimgerçek mi bu hocam?
Post automatically merged:
hocam hayvanlara uygulanan şiddet ve bazı hayvanların (köpek gibi) insanlara saldırması
hahah insanlara takmadan önce hayvanlara başladılar demekhaber gündeminden haberin yok herhalde
sahiplenilen bütün kedi ve köpeklere çip özelliği getiriliyor
özellikle köpek sahipleri için
hocam köpeklerden bende tırsıyorum bazen ama toplanması biraz üzücüDostum tamamen bu görgüsüz köpeğini gidip kas geliştirici şeyler ile besleyip, hayvanın tüm genetiğini bozup ondan sonra dövüştüren elemanlar yüzünden. Asıl hayvanın değil, o insan maskesi giymiş hayvanları toplamaları gerekiyor.
Ya şöyle evet korkulacak sokak köpekleri var, ama onları korkutucu yapan, saldırgan yapan yine insanlar. Hayvan yemek bulmak için, kendini sevdirmek için yanına yaklaşan insandan tekme yerse olacağı bu.hahah insanlara takmadan önce hayvanlara başladılar demek
Post automatically merged:
hocam köpeklerden bende tırsıyorum bazen ama toplanması biraz üzücü
kesinlikle haklısınız hocam küçükken hatırlıyorum 5-6 yaşındayken kedileri kuyruğundan çevirerek firlatıyorlardı sokakta şuan düşününce aşırı kötü oluyorum.Ya şöyle evet korkulacak sokak köpekleri var, ama onları korkutucu yapan, saldırgan yapan yine insanlar. Hayvan yemek bulmak için, kendini sevdirmek için yanına yaklaşan insandan tekme yerse olacağı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?