Seçkin Üye
Kedilere ve küçük köpeklere lafım yok ama etrafta gezen başıboş yırtıcı hayvanların toplanmasında fayda var. (barınakta düzgün bakıldığı takdirde)
Hatta tehlikeli cinsleri bile kısırlaştırma yasası geldihaber gündeminden haberin yok herhalde
sahiplenilen bütün kedi ve köpeklere çip özelliği getiriliyor
özellikle köpek sahipleri için
Dostum ben eski pitbull sahibiyim kas geliştirici şeylerden kastın ne? biz etle besliyorduk ve tüm pitbull camiasıda etle besler kimse gidip hayvana iğne basmaz veya protein tozu içirmez onu da geçtim o dövüşler 2010'da kaldı ordan burdan duydugunuz laflarla önyargı oluşturmayınDostum tamamen bu görgüsüz köpeğini gidip kas geliştirici şeyler ile besleyip, hayvanın tüm genetiğini bozup ondan sonra dövüştüren elemanlar yüzünden. Asıl hayvanın değil, o insan maskesi giymiş hayvanları toplamaları gerekiyor.
kedim var ve bi tarafına çip takılmasını istemem doğrusuyeni yasa ile çip özelliği getiriliyor
Hocam tasma olmayanları toplama hakları varbelirti yok ama belgesi vardı. Nasıl rezillik bu kediler bile toplanıyor.
Cok acımasızca insanlar ekonomik sıkıntıda sinirleri gergin devlet hayvanları toplatıyorSon günlerde yaşanan hayvanlarla ilgili haberleri fark ettiniz mi bilmiyorum ama bazıları toplanıyor. Kuzenimin kedisi vardı. Hayvanı 120 km ötede birine verdiler bakın 120km hayvan kayboldu 1-2 hafta sonra döndü. Fakat geçen hafta yine kayboldu 2-3 yavrusu ile birlikte. Yavrular aşırı küçük değildi. Hayvanlar toplatılıyor o yüzden dışarıda bırakmanızı tavsiye etmem. Kuzenimin kedisi evde duruyor arada dışarı çıkıyor geri geliyordu.