Sokak köpeği kaçırılma olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
change my mind
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Az önce saat 00:58 sularında evimin balkonundan gördüğüm bir sokak köpeği kaçırılma olayına şahit oldum. Olay şöyle bir araba geldi Ford Connect tarzı bir araba galiba tam bilmiyorum modelini plakasını verebilirim istiyorsanız, araba durdu köpeğin 5 metre uzağına sonra indi arabadan ve yatan köpeğin boynuna zincir midir ip midir bilmiyorum tasma değildi ama bağladı sanırım köpeği zorla sürükleyerek arabaya çekti. Bagajı açtı ve köpeği kucaklayıp bagaja koyup basıp gitti hiçbir şey gelmedi elimden çok üzgünüm ama bu işin peşini bırakmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor polisi falan aramayı düşündüm. Sanıyorum ki kamera falan da yok maalesef bölgede telefonum sarjdaydi sigara içmeye çıkmıştım bağırdım falan ama adam hiç durmadı bilgi sahibi olanlar lütfen yardım edin nereye bildirebilirim bunu?

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bu durum çok üzücü ve endişe verici. Daha fazla vakit kaybetmeden polisi arayıp durumu izah et ve aracın plakasını ver. Plakayı alman çok iyi olmuş keşke video kayıt alsaydın. Bir diğer seçeğin sokağında yaşayan diğer insanları bilgidirebilirsin onlarda belki sana destek olabilir köpeğin bulunması için, umarım hayvanın başına kötü bir şey gelmemiştir. Son olarak Hayvan Hakları Dernekleri veya Kuruluşlarıyla İletişime Geçmen de yardımı dokunabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kötü günlerden geçerken bunları duymak üzücü

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
üzücü bir durum kafamda tonla soru olustu sırf cocuguna v.s havladı die bunu yapıcak psikopat insanlar bile var veya kendi yaşadıgım yerde şahit olmustum mahallenin kopegini kaçırıp boyamıslardı adam belli süre kendi bahçesinde bakmş sonradan mevzu ortaya cıkmıstı yada bu aralar mevzusu dönen sokak hayvanları olayı ile ilgili de olabilir biri kopegi şikayet ettiyse millet tepki vermesin diye gece vakti aldırmş olabilir belediye

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bölgedeki sosyal medya gruplarında veya hayvan kurtarma sayfalarında durumu paylaşabilirsin. Belki köpeğin kaybolduğu hakkında daha fazla bilgi alabilirsin veya başka tanıklar çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...