Sokakta işe yarayacak dövüş sanatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka spor mpor boş işler hiçbir eğitimim yok bizim çevrede çok muythaci var çoğunu indirdim ve indirebiliyorum sokak kavgasında sokak kavgasında çakallık yapmazsan yersin önüne gelenden herzaman ilk vuruşu sen yap eğer kavga olacağı kesinse tabi benim önü kesmişlerdi bi soytarı parkı var burada yanımda arkadaş vardı çocuklarda 3 kişiydi biri arkadaşı itti direkt çocuğun kulakla ense arasına sağlam bi yumruk attım çocuk bayıldı @q benim arkadaş çocuk düşünce şuan yerde o çocuğu dedi ben gülme krizine girdim @k 15 20dkgeçti çocuktan tık yok bizde bekliyoruz çocuklarda başında ben korkmaya başladım ciddi bişey oldu sandım hastaneye götürdük bişey çıkmadı ayıldı

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu soru sokakta karşındaki kişinin üzerinde ne taşıdığına göre değişir, o sebeple uzak durmak her zaman için daha iyi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
muay thai, boks, güreş bence. savunma amaçlı tekvando olabilir

sevilmiyorsan sevmeyeceksin
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bıçaq muşta sopa vb sanatlar işe yarar gibi

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
muay thai çünkü benim arkadaşlarımın birçoğu muay thaiye gidiyor anlatıyolar muhabbeti dönüyor.

Üye
2 HİZMET YILI
bu zamanlarda bi teknik bilmen çok şey değiştirmiyor herkesin elınde bı bıçak bi silah erkek gibi teke tek kimse cesaret edemiyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
sokak dövüşünde yumrukdan daha cok gures oluyor ben 6 ay kadar mma yaptım hocam sanada öneririm hep yumruk atmayı öğreniyorsun hemde rakibini nasıl yere sereceğini

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
judo tavsiye ederim
spor vücut geliştirme boş

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kungfu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...