Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben şuanda gümüş 3 üm geçen hafta her oynadığım oyunu kazanırken bu hafta çok sayıda maç kaybettim geçen hafta 15 maç kazanmıştım art arda lütfen hero önerin taktik önerin
Düşük liglerde çıkmak çok kolay 2 yıl oyunu bıraktım gümüş 5 den gold 1 e 3 günde çıktım (Main herolarımla) Bazen kaybettiğim maçlarda oldu genelde solo q masteryi jung girip kasıyorlar late'de kesinlikle durdurulmuyor o hero en aşağı 2 3 kill alıp ölüyor sağ tık yaparak
Solotopta 3 iteme baba olmayan çar sayısı az zaten Sen de kendin söyledin bak takıma faydalı olmaya çalışacaksın diye. Demek istediğim 3 itemden sonra takıma faydalı olmaya çalışmaktan ziyade solo carry atıp oyunu yok eden çarlar var bunlardan biri jax hem ölmüyor hem deli gibi vuruyor. Poppy de hoş karakter ama carry potansiyeli az. Bunu bir grandmaster adc main olarak söylüyorum