Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
manhwada deil weebtonOkuduğum mangalar arasında sanırım en beğendiğim çizimlere sahip manga, daha çok manhwa
manhwa ile webtoon arasındaki farkı pek bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile manhwaydımanhwada deil weebton![]()
Webtoon sadece internette yayınlanan demekti galibamanhwa ile webtoon arasındaki farkı pek bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile manhwaydı
Olmamak elde deil kankaÇizimlerine aşık oldum
İyi yapmışlar işte konusuda iyiÇizimleri niye bu kadar iyi
Webtoonda çok önemsiyorlar o yüzden iyi oluyornın çizimlerini aşırı başarılı buldum bazı okuduğum seriler çok yavaştı bu hızır gibi yetişti vallahi![]()
Sana güzel bir haber vereyim o zaman çıkacağı duyuruldu ama tarih henüz belli değilanime severim genelde manga olarak da 2-3 tane anca bitirmisligim var. bunu bir arkadaşım önerdi. konusu, hikayenin işleyişi, çizimleri ve karakter gelişimi olarak okurken oldukça mutlu olduğum eserlerden biridir. keşke animesi çıksa da izlesek.
Oo harbimi bilmiyordum saol bilgi için tarihi bellimi?Bence bu MAHWA'nın en iyisi ve az önce ikinci sezonun çıkacağı haberini aldım.
katılıyorum bugün biraz daha okuyacağımWebtoonda çok önemsiyorlar o yüzden iyi oluyor
Solo leveling mi okuycan bitirmedinmi daha ben ilk okumaya başladığımda direk güncele gelmiştim dayanamayıp.katılıyorum bugün biraz daha okuyacağım
Konusunda neresini sevdiğini söyler misin?çizimleri aşırı ıyı olmamısmı
birkaç dizi izliyorum üstüne dersler vs anca zaman bulup baya okumuştum ama bugün biter galibaSolo leveling mi okuycan bitirmedinmi daha ben ilk okumaya başladığımda direk güncele gelmiştim dayanamayıp.