dostum bilemiyorum ama birçok arkadaşım da yedi sen nasıl yemedin anlamadım ban wave diyorlar galiba bu aralar riot daha çok ilgileniyor ama bilemiyorum biri yiyor biri yemiyor saçma sistemBan dalgası olduğunu sanmıyorum gerçi bir buçuk yıldır hiç bir hesabım ban yemedi grandmaster olan da dahil ve full script ile oynuyorum. Hesap satın alım yaptığın yer ile alakalı olabilir.
Bugün sürekli alışveriş yaptığım satıcıdan aldığım bilgiye göre yeni bir banwave gelmiş bot ile hesap kasanlar için o yüzden satıcınız garanti sağlıyor ise satıcınızdan garanti kapsamında yeni hesaplar temin edebilirsiniz. Bot ile kasılan hesaplar banlanmakta şuan da kısa zamanda çözeceklermiş.Oyunda hesap satışları, hesap paylaşımları yasak. Bunlar tespit edilmiştir büyük bir ihtimalle. Bu yüzden ban yemişsinizdir.
İyi forumlar.
Anladım dpstum umarım yeni hesap temin edebilirsin.Bugün sürekli alışveriş yaptığım satıcıdan aldığım bilgiye göre yeni bir banwave gelmiş bot ile hesap kasanlar için o yüzden satıcınız garanti sağlıyor ise satıcınızdan garanti kapsamında yeni hesaplar temin edebilirsiniz. Bot ile kasılan hesaplar banlanmakta şuan da kısa zamanda çözeceklermiş.
muhtemelen böyledirOyunda hesap satışları, hesap paylaşımları yasak. Bunlar tespit edilmiştir büyük bir ihtimalle. Bu yüzden ban yemişsinizdir.
İyi forumlar.