Son Açıklama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Aynn Bi Şaka Yaptınız Forumdaki Bütün Fakir Kullanıcılar Konu Yağdırmaya Basladı :ASD:SA :D :D

Üye
9 HİZMET YILI
Ya hileyi yapanlar size sesleniyorum sabahtan beri pc deyim yarin çikacaksa bari öğlene doru 13:00 ve ya 14:00 arası çıksın nolur çok çok bekledik sabrimiz kalmadi artikk

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Batuhan9898' Alıntı:
Ya hileyi yapanlar size sesleniyorum sabahtan beri pc deyim yarin çikacaksa bari öğlene doru 13:00 ve ya 14:00 arası çıksın nolur çok çok bekledik sabrimiz kalmadi artikk

Sabrımız kalmadı diyorsun bilgisayarın başında *** büyütmekten başka birşey yaptıgın yok. Hile kodlamayı kolay sanıyosan yanılıyorsun.!

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
CraweL' Alıntı:
Batuhan9898' Alıntı:

Sabrımız kalmadı diyorsun bilgisayarın başında *** büyütmekten başka birşey yaptıgın yok. Hile kodlamayı kolay sanıyosan yanılıyorsun.!

Aynn allahına kurban Adamsın :D yarıldım
*** büyütmek ne yha

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hile yapımcısı değilim birader konuşmalarına dikkat et. İsmail abi gelseydi paylaşcaklardı. Keyiflerinden paylaşmıyolar sanki hileyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...