SON DAKİKA HABERLERİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Selamın Aleykum Arkadaşlar,

Çeşitli açılan konuları gördüm, darbe girişimi vesayre bir çok şey söylenmiş. Darbe denilen olay o kadar basit bir etkinlik değildir. Cumhurbaşkanı, başbakan ve Türkiye Büyük Millet Meclisindeki milletvekilleri yakalanmadan ve Genelkurmay başkanı tarafından canlı yayın ile Ordu Yönetime El Koymuştur, Güvenliğiniz için Sokağa Çıkmama Yasasına Uyunuz.  bildirisi gelmeden herhangi bir darbe girişiminin kesinliği savunulamaz. TRT binasından yapılan yayından tutun da köprülerin kapatılmasına kadar bunlar Emir Komuta zincirinden çok uzakta eylemlerdir. Yani kısacası başlı başına Türk Silahlı Kuvvetleri bir darbe girişimi yapmamıştır. İçiniz rahat olsun. İyi geceler iyi forumlar

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yapmamış Değil Adamlar Genelkurmay başkanını esir alık

Üye
10 HİZMET YILI
iyi yazdın helal olsun ama haberleri vbe son dakikaları oku

ımc tv yi izleyin o herşeyi açıklıyor !!!

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir grup asker olduğu haberleri zaten geliyor. Okuduğunuz haberler Sözcü ve benzeri farklı haber kaynaklarından geliyor. Siz sanıyorsunuz ki Genelkurmay başkanı öylece binada oturuyor. Adamlar şu anda yerin 20 kat altında sığınaklarda kalıyor. Açın haber kanallarını izleyin yapılan görüşmeler telefon ile yapılıyor. Ulu orta bi yerde değiller ki esir alma rehin koyma gibi durumlar olsun. Sizin bahsettiğiniz olaylar ancak filmlerde olur. Ben FSM'ye yaklaşık 10 dakikalık bir mesafede oturuyorum. Olan biteni çok net görebiliyorum. Okuduğunuz herşeye topyekün inanmayın. İyi geceler iyi forumlar

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Lan haberi gördüm, sela okunmaya başladı tövbe tövbe.
Allah Türk'ü korusun. :/

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Türk Milleti, camilerde fetih suresi falan okunuyor sanırım.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR BURADA (KARAMAN) KISA ARALIKLARLA EZAN OKUNUYOR VE ARDINDAN DUYURU YAPILIYOR
MEYDANLARA ÇIKIN DİYE

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
vatan haınlerıne gecıt yok
tumblr_nefah7rp4b1ra0onfo1_500.gif

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
AKŞEMSEDDİN CAMİ DOLUP TAŞMIŞ!
5 BİN KİŞİ CAMİDE BEYLER, BU CİVARDAKİ CAMİLER DE YAVAŞ YAVAŞ DOLUYOR DUALAR OKUNUYOR + SOKAKLARDA MEHTERAN ÇALIYOR + KORNA VS. AŞIRI SESLİ ŞEYLER İLE DİKKAT ÇEKİLMEYE ÇALIŞILIYOR + ÇORUM BELEDİYE BAŞKANI, ÇORUM MİLLETVEKİLİ ŞEHRİN GÖBEĞİNDE AÇIKLAMA YAPIYOR + VATANDAŞLAR DEV EKRANDA SON GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR.
-
SİZİN ORALARDA DURUMLAR NASIL?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
aynen sana katılıyorum burasıda oyle kardesım allah yardım etsın

bunlar serefsız

Üye
9 HİZMET YILI
''Daha Düne Kadar Şehitler Ölmez Diyenler Bu Gün Askerleri Elleriyle katlediyorlar ...''Şu erlerin günahı ne?

13697201_1058497214205471_890478557211292503_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...