Son kişi nerde??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar internete muhakkak görmüşsünüzdür geçen gün son rakibi bulamadım ve 2. Oldum alan düz alt üst yoktu ve son 3. Alandan itibaren rakib ortaya cikmadi kenarda köşede can basma ihtimali felan da yok bu bug mu yoksa farklı bir olaymi

Üye
7 HİZMET YILI
Aynısını Bende Yasadım Bilmiyorum Artık Nereye Gidiyorlar Sonra Kendiliginden Oyun Bitiyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bazen bot tepeye cukura falan bır yere dusuyor orda da kalıyor cıkamıyor bıldıgın gıbı botların zıplama yetenegı yok şansa da alanı orda bıtırıyor sanhokda benım basıma gelmıstı afk adamı dagın cıkılmayacak tepesıne atmıstı alanda orda bıttı afk 1. oldu

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bazen bot tepeye cukura falan bır yere dusuyor orda da kalıyor cıkamıyor bıldıgın gıbı botların zıplama yetenegı yok şansa da alanı orda bıtırıyor sanhokda benım basıma gelmıstı afk adamı dagın cıkılmayacak tepesıne atmıstı alanda orda bıttı afk 1. oldu
Afk olunca canı gitmiyo mu alandan olmuyomu

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyunda uçaktan atladıktan sonra bug veya hack bilmiyorum uçabiliyorlar veya yer altına girebiliyorlar :)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Bazen Bug Varmış Herhalde Öyle Alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
oyundaki botlar haritanın altından fırlayıp sanki yukardan yere iniyormuş gibi geliyorlar.bazı botlar haritanın altında kalıp çıkamıyor o yüzden bugda kalıyor ve siz bunu göremeyince ikinci sırada kalıp ölüyorsunuz malesef.olay bundan ibaret iyi forumlar hayırlı geceler.

Üye
7 HİZMET YILI
dostum benim bir taktiğim var belki onlarda o taktiği yapıyordur.
Ben min. 10 kit alıyorum yanıma, eğer son alan pusulacak yer varsa alan dışında kalıp full kit basıyorum.
not: bu taktiği yapmanız için alanda 1 kişi ve son kapanma olması lazım.

Üye
7 HİZMET YILI
çok nadiren iki rakip birbirini aynı yerde de olsa sanki paralel evrende yaşıyorlarmışçasına göremiyorlar bu olabilir. bazen afk kalanları saçma bir yere atıyo ya oyun ve şansına en son alanda orda bitiyor bu da olabilir
Post automatically merged:

bazen vikendideki kapalı mağaraya girmenin bugu gibi yer altına inilebilen yerler var buraya kasti olarak yada yanlışlıkla inenler olabiliyor. bunlar bazen haritada gaz alanında kalsalarda canlarına işlemiyor bazende alanın bitiş noktası bunların olduğu yer olabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...