Son Korsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhabalar iyi forumlar... Son Korsan Adlı bir web tarayıcı oyunu var ve ben yaklaşık 3 yıl oynadım bıraktım bu oyuna hiç bir şekilde hile getiremediler.Burada bu oyuna hile çıkarta bilecek baba yiğit varmı ? veya özel bir yazılım yazabilecek coder varmı ? varsa benimle iletişime geçsin el emeğinin hakkını veririz...

Moderatörün son düzenlenenleri:
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyun çok kötü gibi geldi hile gelseler zaten ne yapabilirlerki Cheat Engine ile dene belki bulursun

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyun çok kötü gibi geldi hile gelseler zaten ne yapabilirlerki Cheat Engine ile dene belki bulursun
Cheat Engine nasıl birşey deneye bilirimki ? oyunu pek çok kişi oynamıyor ama alışıncada çok fena sarıyor şuana kadar 3000₺'den fazla para yatırdım bu oyuna hep mantıgı paraya gidiyor malesef ama gerçektende çıkartmak çok zor üye olup bi bakın anlarsınız ne diyeceğimi...

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence oyun çok saçma heleki senin bu oyuna 3000TL vermen ayrı bi mesele :2iq: Cheat engine ile hız hilesi fln yapabilrsin, veya ne bilyiim altın hilesi falan yapabilriler pek bilmiyorum oyunu ne dersem yalan olur iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...