Çelebi
Süper Üye
Yanlış anlama, teşekkür ederim. Ben hileli oynayacaklar için gereksiz bir uğraş olur demek istedim.Keyfin bilir ben sana hileli oyna diye değil yüksek FPS'li oyna diye öneriyorum.
Yanlış anlama, teşekkür ederim. Ben hileli oynayacaklar için gereksiz bir uğraş olur demek istedim.Keyfin bilir ben sana hileli oyna diye değil yüksek FPS'li oyna diye öneriyorum.
ne yani simdi kac saatir zayf internetle yukluyodum cop mu oldu kuramazmiyim yani setup konusunda bilgim varda ama kurunca calismiyacakmi?Keyfin bilir ben sana hileli oyna diye değil yüksek FPS'li oyna diye öneriyorum zaten.
Sana zorla denettiren olmadı kardeşim. Bios'da mı giremiyorsun git Windows flash bul Windows formatı at.Ne kadar ugrassamda olmuyir her seferinde farkli hatalarla karsima cikiyor Sayende bilgisayarsiz kaldim
hani bise olmicakti sana guvenip yaptim ve simdi sistem boot yapmiyor icinde olan tum verilerimi kaybettim yani formatinida yap diyosun dual bootla cok program kullandimSana zorla denettiren olmadı kardeşim. Bios'da mı giremiyorsun git Windows flash bul Windows formatı at.
Birincisi bu program değil ikincisi ben başta gerekli açıklamaları yaptım deneme yanılma yöntemiyle çalışıp çalışmayacağını öğreneceksiniz. Benim bilgisayarimda böyle oldu format attım. yapılacak birşey yok.hani bise olmicakti sana guvenip yaptim ve simdi sistem boot yapmiyor icinde olan tum verilerimi kaybettim yani formatinida yap diyosun dual bootla cok program kullandim
bilgisayarima format atarken setup hata veriyodu kac aydir yani az kalsin bidaha kullanamicaktim format yemiyodu buldugum guvenilir iso yla format attim ve oldu ama yinede veri lerim silindiBirincisi bu program değil ikincisi ben başta gerekli açıklamaları yaptım deneme yanılma yöntemiyle çalışıp çalışmayacağını öğreneceksiniz. Benim bilgisayarimda böyle oldu format attım. yapılacak birşey yok.
Ayn Bunda Otomatik Tuş Atama İyi Olmuş.Kralsın eyw. RemixOS vardı onu andırıyor.. ama onda mouse kontrolleri falan yapamıyorduk bunda yapılıyordur inşallah
Link varmı by-pass kardeşimguzel hıle olmus![]()