metalar çok çabuk değişiyo her yamada yeni itemler geliyo en basitinden geçen yamada rengrda youmu baya opyid simdi ki ufak yama da drakthar baya guclu oldu oyun hızlı degisiyo takip etmezsen de geride kalıyon alısamıyon
metalar çok çabuk değişiyo her yamada yeni itemler geliyo en basitinden geçen yamada rengrda youmu baya opyid simdi ki ufak yama da drakthar baya guclu oldu oyun hızlı degisiyo takip etmezsen de geride kalıyon alısamıyon
ben saldım aga artık oyunu eğlenmeye oynayın kesinlikle hayatsız olarak anılmak istemiyorsanız oyun çok hızlı değişti ve belirli şampiyonlar hariç artık oynanmıyor oyun
sezona ayak uydurman gerekir dostum bu her sezon için böyledir itemler değişirse seninde ona göre davranman lazım yeteneğin azalmamıştır fakat aldığın itemler ve oynayışın yetersiz kalmıştır
LOL durmadan bişeyler değiştirip deniyor oyuncularıda denek olarak kullanıyor burada o yüzden sonuçlara göre durmadan değişen bişeyler oluyor.Bu 1hafta içinde tank metasından Assassi metasına geçiş gibi hızlı geçişler oluyo
meta ve itemlerin değiştiğinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ben de seninle aynı fikirdeyim ama umarım kısa bir sürede oyun dengelemesi v.s rayına oturur.