son zamanlarda bilgisayarımda deşiklikler farkettim dikkate almalımıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar ben kutay uzun zamandan beri bu foruma kayıtlıyım ama fazla konu acan birisi deyilim genelde hile için giriyordum size anlatmak istediğim bişey var uzun zamandır bilgisayarımda bi takım değişiklikler oluyor mesela sabah kalktım lole girecem genelde mail giriş yapıyorum bi baktım tüm mail heaplarından cıkış yapılmıs bilgisayarımda 5 ten fazla mail hesabım vardı bu neyse tekrar giris yaptım hesabıma bir süre sonra tekrar oldu aynı şey bu olay baya tekrarlandı daha deminde oldu bilgisayarım bi anda mavi ekran verdi tekrar açtıgımda tüm oturumlarım kapatılmıştı buy arada tarayıcı olarak opera gx kullanıyorum etkisi varmıdır bilmiyorum bilgisayarımda anti virus programı var haftada 1-2 kes taratıyorum bilgisayarımı taratırkende Malwarebytes kullanıyorum ama bişey cıkmıyor lol hilesi haricinde bi format gereklimi sizce?

boş yorum kasmak için kullanmayın lütfen bilgisi olan yardımcı olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
maillerinin şifresini kesin olarak değiş format atman gerekebilir durum devam ederse

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Taradığında virüs çıkmıyorsa önceden gelen bir virüs yüzünden bütün şifrelerin, bilgilerin alınmış olabilir. Güvenlik için maillerden atıyor olabilir. Tarayıcıda Opera ve Chrome dahil giriş yaptığın bütün hesapların, maillerin şifresini değiştir. Bu tarz bir şey başıma gelmişti benim de. Şifreleri değiştikten sonra önemli şeyleri yedekleyip format atmanı öneririm.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Eğer geçmişini silmiyorsan hesaplardan çıkış yapması garip. Bilgisayardaki virüsleri kaldıran uygulama vardı ama ismini unuttum. En iyisi güzelinden bi format at.
Mavi ekran vermesinin sebebi bi' diskini tarat derdim ama hesaplardan çıkış yapması garibime gitti. Muhtemelen sen şifreyi değiştirsen bile tekrardan keylogger sayesinde senin şifreni öğrenecek. Bu yüzden format kesin çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güvenlik açısından maillerinin şifresini değiştirmeni tavsiye ederim bilgisayarı da temizle veya format attır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Yani böyle olayların olması anormal tahminimce eğer ki bilgisayarına rat bulaşmış olsa e-mail servislerinden çıkış yapıldığını söylüyorsun belki de 3.taraf bir kişi tarafından haberin olmadan çıkış yaptırdı ve sen tekrar girdiğinde ratın keylogger özelliği varsa kolayca email adreslerini alabilir ama tabi bu bir tahmin pcyi formatla kafan rahatlasın kökten çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bu konu hakkında endişeliysen wireshark ile paket alışverişini kontrol edebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
En sağlıklı cözüm format atmakdır format atıp temiz bir windows kurulumu ile bu sorunu cözebilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka aynısı ben de oluyor bilgisayarcıya götürdüm çözdü ama baya bi para alıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Malwarebytes yazilimini kesssinlikle tavsiye ederim. Bu tarz sorunlarla basa cikabilmek icin birebir. Pcyi de yormuyor. Hem de free.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam format atabiliyorsan format at belki eski virüsdür herşeyini ele geçirmişte olabilir şifrelerini değiş devam ederse formatla pcni

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Sadece senlik bi şey değil bana da oluyor ama kaydediyorum mesela 1 hafta bi sıkıntı olmuyor sonra tekrardan alıyor pc ile alakalı değilde kullanılan uygulamalarla alakalı olma ihtimali var

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Keyloger virüsu yemişsindir dostum hesaplarınin şifrelerini başka bir cihazdan değiştir ve mavi ekran veren bilgisayarina format at

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
maillerinin şifresini kesin olarak değiş format atman gerekebilir durum devam ederse
Post automatically merged:

kanka res attır pcciye gidip bendede oluyodu düzeldi
Post automatically merged:

kanka res attır pcciye gidip bendede oluyodu düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mail ve hesap şifrelerini değişip formatla kesin çözümdür ne kadar erken yaparsan o kadar iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...