- Konuyu başlatan
-
sağolun hocam laptop olduğu için ethernet biraz sorun oluyor wifi de ise stabil bir değer alamıyorumTürk Telekom kullanıyorum, Wi-Fi sıkıntı çıkarıyor ama ethernet ile kullandığım cihazlarda bi yavaşlama yok diyebilirim. Ping değerlerim ve indirme hızım normal.
Hocam Wi-Fi gerçekten sıkıntı pek bilgim yok ama eğer oyun oynuyorsanız dönüştürücü vs ile ethernet kablosu kullanma imkanınız olabilir. Oyuncular için ethernet şartsağolun hocam laptop olduğu için ethernet biraz sorun oluyor wifi de ise stabil bir değer alamıyorum
Türknet daha beter durumda şuan. Ucuz ve yüksek download & upload hızı verdikleri için herkes akın etti. Adamların altyapı kaldırmadı. En temizi süper online arkadaşlar. Fiber yoksa biraz pahalı ama en azından kaliteyi hissettiriyor.aynı sorunu bende yaşıyorum aga türktelekom sıkıntı ya ara ara kesıntı felan da oluyor türknete geçmeni tavsiye ediyorum ben de geçmeyi düşünüyorum
Turkcell superonline dan ekip geldi. Sorunu çözüceklerini altyapıda sıkıntı olduğunu söylediler ve Telefona internet yüklediler.aynı sorunu bende yaşıyorum aga türktelekom sıkıntı ya ara ara kesıntı felan da oluyor türknete geçmeni tavsiye ediyorum ben de geçmeyi düşünüyorum
Bizde de tam tersi sabahları çok iyi akşam deyince interneti ara ki bulasın.bu aralar internet kullanımı çok fazla olduğundan oluyor benim geceye doğru internet hızım artıyor
oturduğun yer benim oturduğum yer gibi öğrenci bolsa sabah olmuyor akşam oluyorBizde de tam tersi sabahları çok iyi akşam deyince interneti ara ki bulasın.
Olabilir Sorunum halledene kadar 8 gb internet verdiler ama ne fayda bekliyorum usulcaoturduğun yer benim oturduğum yer gibi öğrenci bolsa sabah olmuyor akşam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?