Son Zamanlarda İnternet Yavaşlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Türk Telekom kullanıyorum, Wi-Fi sıkıntı çıkarıyor ama ethernet ile kullandığım cihazlarda bi yavaşlama yok diyebilirim. Ping değerlerim ve indirme hızım normal.
sağolun hocam laptop olduğu için ethernet biraz sorun oluyor wifi de ise stabil bir değer alamıyorum :(

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu aralar iyi çok şükür ya bi problemim yok benim internet kısmında

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum herkesin alt yapısı farklı fakat bunun teknik bir arıza olma ihtimali de var herhangi bir saat aralığında interneti yavaşlıyor ise alt yapıdaki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yaşıyorum aga türktelekom sıkıntı ya ara ara kesıntı felan da oluyor türknete geçmeni tavsiye ediyorum ben de geçmeyi düşünüyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yaşıyorum aga türktelekom sıkıntı ya ara ara kesıntı felan da oluyor türknete geçmeni tavsiye ediyorum ben de geçmeyi düşünüyorum
Türknet daha beter durumda şuan. Ucuz ve yüksek download & upload hızı verdikleri için herkes akın etti. Adamların altyapı kaldırmadı. En temizi süper online arkadaşlar. Fiber yoksa biraz pahalı ama en azından kaliteyi hissettiriyor.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bendede var. genelde herkes evde oldugu için internete yüklenince internet yavaşlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Turkcell superonline dan ekip geldi. Sorunu çözüceklerini altyapıda sıkıntı olduğunu söylediler ve Telefona internet yüklediler.

Zum Zum
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu aralar internet kullanımı çok fazla olduğundan oluyor benim geceye doğru internet hızım artıyor

Üye
5 HİZMET YILI
BEnimde türk telekom çok yavaş mesela pubg lite oynarken ağ gecikmesi olup duruyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...