Uzman Üye
tamamdır bakacam onaWindows 1903 iso dosyasını bulacaksınız sonra "Rufus ile nasıl format atılır" şeklinde youtube'da aratarak nasıl yapıldığını uygulamalı görebilirsiniz.
1 yıl 2 ay yaşında daha dur gözünü seveyimistemcin eskimiş olabilir
inik hocam ilk indirdiğim program omsi afterburner indirebilirsin benim bilgisayarımı çok rahatlatmıştı bi araştır istersen
ettim ama bir sonuç a ulaşamadımArka planda çalışan bi bot proğrsmı olmasın hocam ddos virüsleri kol geziyor görev yöneticisinden bi kontrol edin neler çalışıyor diye
öncelikle pc özeliklerini anlatayımEn iyi performans veren Windows sürümünü kurup
Ekran kartı - İşlemci Termal Macununu Kontrol edip
Driverlar kesin güncel tutulmalı
Bunun dışında farklı etkenlerde olabilir örneğin Sistemde Darboğaz
Kasayı temiz ve ferah tutup biraz sistem özelliklerinide yazarsan yardımcı olabiliriz
Para biriktirerek SSD yenilemeyi teercih edebilirsin ancak 2 gb düşük bir değer Ayrıca RAM Mhz i çıkartabiliyorsan 2933 yapabilirsin minimum1 yıl 2 ay yaşında daha dur gözünü seveyim
Post automatically merged:
inik hocam ilk indirdiğim program o
ettim ama bir sonuç a ulaşamadım
öncelikle pc özeliklerini anlatayım
16 ram 2400 hz (amd için düşük ama durumum yok)
işlemcim amd ryzen 5 3400g wirth radeon vega graphics
ssd 240 kioxia
harddisk 1 tb
ekran kartı yok işlemciden 2 gb ram kulananarak gerçekleştirmekte
sürümü güncelledim win
macun sorunu var mı diye baktım işlemci de dar boğaz yok ekran kartım da yok zaten
windows-r kombinasyonuyla çalıştır menüsünü aç. Sonra %temp% yazıp içindeki her şeyi sil. Belki unutmuş olabilirsin.dediğiniz hepsini yaptım görev yönetiçisi kısmını halletmeye çalıştım detaylı olarak baktım ama bir şeylere raslamadım yine de kapatıp kontrol ettikten sonra aynısı devam ediyordu cidden sebebi ne olabilir deli gibi düşünüyorum açıkcası
güncelledim dün geçe tekrar yaptım üstüne ne olur ne olmaz diye depolamayı fazla rahatlatamıyorum win um c tarafında 80 gb açık bıraktım 240 gb ssd var çünkü diğerlerinin hepsi 1 tp hardiskimde 300 gb boş alanı var onunda
ekran kartım yok işlemçinin gpu olduğu için ram dan 2 gb ekran kartı var olarak göstermekte masaüstümde biraz fazla olduğunu kabul ediyorum ama eskiden de aynı idi daha fazla idi ama azalttım yinede farkı göremedim temizlik işini yapmış bulunmaktayım
win oto güncelliyor diye pek dokunmamıştım ona da bakacam teşekkürler diyerini güncel tutuyorum
öncelikle pc özeliklerini anlatayım
16 ram 2400 hz (amd için düşük ama durumum yok)
işlemcim amd ryzen 5 3400g wirth radeon vega graphics
ssd 240 kioxia
harddisk 1 tb
ekran kartı yok işlemciden 2 gb ram kulananarak gerçekleştirmekte
pc yi nerde ise tam 1 sene 2 ay geçti alalı o yüzden format yada macun gereksinimi hiç duymadım macunum var ama kalitesi hakkında terredüt ediyorum açıkcası onun için alıcam işlemci nin fan kısmını eski bilgisayarımla aynı olduğu için eskiden sürekli kendim söküyordum bunda da sökerim diye düşünüyorum ama hafif bir zorlanma olursa hemen bırakıp giderim tabiki format atmam gerekli diye düşününüyorum bende kısa bir süre ama crecklerle eskiden çok fazla oraşmakta idim ama bu son 3 aydır tek indirme yaptığım yerler steam epik gibi yerler bide memory de hile indirmek için kulanıyordum başka indirme kulanmadım tasarımcı olduğum için şu an format atmam çok riskli bilgiler benim için çok değerli virüs varsa da şu an nasıl bulacağımı bilmiyorum görünmüyor çünkü
sürüçülerimi güncelledim
win i güncelleyecem
Malwarebytes yi kulanıyorum daha iyi bildiğim yok paralı olanları zaten kulanamam
disk de 300 gb boş alan bulunmakta
ilk baktığım şey her zmaan fps ayarı yapmaktayım
pc 3 ayda bir temizlemekteyim
dediğiniz program pc ye ilk yüklediğim programdır
win ssd üzerine kuruludur
şimdi win i güncelleyecem
formatı nasıl yapcağım konusunda bilgi verir misiniz ?
c ve d diskindeki cöper in hepsini temizlemiş bulunmaktayım
win 10 da yım aldığımdan beri hiç dokunmamaktayım
hocam 1 sene 2 ay oldu gözünü seveyim yapma
virüs mü diye bakmaktayım bende çok merak ediyorum anlam veremedim çok fazla bilgisayarımı etklemiyor ama yine de neden olasun ki son çözüm olarak wini format ile deyiştiricem windows u da silicem kısaca flash üzerinden baştan kurucam en son seçenek olarak bırakmak istiyorum çok değerli bilgilerim var onları ayarlamam baya zaman alabilir
hocam şu anki fiyatlar pazar da ki meyve gibi herkes başka ağızdan başka bir şey satmaya çalışıyor hepsine de aynı anda güncelleme gelemez ya
yaptım hocamwindows-r kombinasyonuyla çalıştır menüsünü aç. Sonra %temp% yazıp içindeki her şeyi sil. Belki unutmuş olabilirsin.
onu da yaptım hocam format attım şimdiEkran kartı driverini güncel tut kullanmadığın uygulamaları sil arka plan da çalışan uygulamaları kapat önemli olmayanları
format attıp geldim yüklemeler tamamlansın test edicem hocam saolDostum driverlarini güncel tut ekran kartina macun yaptir format atmani öneririm ekten birde virüs taramasi yaptir eminimki virüs yemiş olabilirsin miner v.b en temizi format kanka
o bence sehir efsanesi knk hic ise yaramiyomsi afterburner indirebilirsin benim bilgisayarımı çok rahatlatmıştı bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?