Son Zamanlardaki En İyi Açılışı "Aile" Dizisi Yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
title_16x9.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı "Aile" dizisi son zamanların en iyi açılışlarından birini yaptı. Show TV'de yayınlanmaya başlayan dizi, toplam reytingde 5.89 puanla 2. sıraya yerleşti. AB'de ise 8.31, ABC 1'de ise 8.82 reytingle 1. sırada yer aldı. Bu başarı, Kıvanç Tatlıtuğ'un da katkısıyla tasarlanan 30 bölümlük dizi için büyük bir umut oldu.

Dizinin konusu, Soykanlar ailesinin başında olan Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ile onunla benzer bir yarayı taşıyan psikolog Devin'in (Serenay Sarıkaya) tanışması ve aile içindeki dengeyi değiştirmesiyle ilgilidir. Bu bağlamda, "Aile" kavramının tartışmalı yönlerinin ele alınması da dizinin ana konularından biridir. Kısacası, "Aile" dizisi, güçlü bir oyuncu kadrosu ve heyecan verici konusuyla dikkatleri üzerine çekti ve başarılı bir açılış yaptı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Genel olarak yeni nesil Türk dizilerini izlemeyen birisi olarak sadece bu dizinin cast seçimi bile gerek reklam gerek popülerite için, başrollere aynı şekilde yüksek fan kitlesine sahip iki ismi seçmesi bile senaryosunun hiçbir önemi olmadığını ve ticari kaygının en üst düzeyde tutulduğunun göstergesidir. Türk dizi sektörü maalesef bana kitabı kapağına göre yargılamayı belletti.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Türk dizilierinden umudumu kestim hep ataerkil düzeni göstreiytor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk bölümünün izmirde başlaması dikkatimi çekmişti, güzel senaryosu var her türk dizisinde olduğu gibi monotonlaşmazsa tutar

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aga bana mı oyle geliyor ama biraz medcezire gondermeler var ve biraz arlarında bi soğuk var dış gorunuşte bi sıkıtı yok ama bi ısınamadım

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
House of the Dragon hakkındaki bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Hayranların Syrax ve Caraxes gibi geri dönen ejderhalara ve Moondancer gibi yeni ejderhalara dahil olmak üzere gelecek sezonda daha fazla ejderha göreceği haberi harika.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kesinlikle ve kesinlikle GÖNÜL DAĞI tam bir aile dizisi

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bir dizi için açılış reytingleri ne kadar önemli olursa olsun, asıl önemli olan diziye devamlılık sağlamak ve izleyicilerin ilgisini çekmek için kaliteli bir senaryo, iyi oyunculuk ve etkileyici bir yapım sunmaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Türk dizilerine bakış açımı hiçbir dizi toplayamaz. Hepsi tek bir konu çevresinde dönüyor. Zengin holding sahibi erkek çalışmaya başlayan kız. Ya da Türk tarihinden parça parça hikayeler.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
neredeyse hiç türk dizisi izlemem ama uzun zamandır ilk kez birini sevdim bir de çukur ilk başladığında hoşuma gitmişti en fazla 5 bölüm izlemisimdir ama...

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
title_16x9.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı "Aile" dizisi son zamanların en iyi açılışlarından birini yaptı. Show TV'de yayınlanmaya başlayan dizi, toplam reytingde 5.89 puanla 2. sıraya yerleşti. AB'de ise 8.31, ABC 1'de ise 8.82 reytingle 1. sırada yer aldı. Bu başarı, Kıvanç Tatlıtuğ'un da katkısıyla tasarlanan 30 bölümlük dizi için büyük bir umut oldu.

Dizinin konusu, Soykanlar ailesinin başında olan Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ile onunla benzer bir yarayı taşıyan psikolog Devin'in (Serenay Sarıkaya) tanışması ve aile içindeki dengeyi değiştirmesiyle ilgilidir. Bu bağlamda, "Aile" kavramının tartışmalı yönlerinin ele alınması da dizinin ana konularından biridir. Kısacası, "Aile" dizisi, güçlü bir oyuncu kadrosu ve heyecan verici konusuyla dikkatleri üzerine çekti ve başarılı bir açılış yaptı.
hiç sevmedim ben neyini sevdiler anlamadım valla seven açıklarsa daha iyi olur niye sevdiğini...

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kadrosu çok sağlam keşke konusuda sağlam olsa

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Türk dizi sektörü kötü yine aşk tabanlı aldatılmalı triplerin havada uçuştuğu zengin ve fakir ayrımı olan bir dizidir eminim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben Türk dizilerini çok takip edemiyorum. Genellikle yabancı diziler izliyorum bu sebepten çok yorum yapamayacağım ama sanki Kıvanç ve Serenay için izleniyor gibi geldi zira konu bir şey vaat etmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yapimci sifir konuyla sadece star oyunculara parayi basip bu diziden kar edebiliyorsa helal olsun. kivanc basta olmak uzere bu dizide oynamayi kabul edenler kariyerine ihanet ediyor. ama para tatli tabi turkiye yuzyilinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...