SonOyuncu gibi sunucularda dll ile hile açmak için hangi dil gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Selamlar dostlar birçok dil bilmemle beraber en net bildiğim diller c+++ c# java python v.b diğer dilleride biraz biraz biliyorum sorum şu hile işini diğer oyunlarda yaptım zorlanmadım yanlız minecraft sonoyuncu launcher gibi launcherlarda hilelerin dll dosyalarına incelerken değişik şeylere rastladım
ÖRNEK:
9 éf ÌÌÌÌH
9 éøe ÌÌÌÌH
9 éèe ÌÌÌÌ@SHƒì H‹ÙH‹ÂH
İ$ WÀHSH‰HHè;r H‹ÃHƒÄ [ÃÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌH‹QH˜ H…ÒHEÂÃÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌH‰\$WHƒì H$ H‹ùH‰‹ÚHƒÁèrr öÃt
º H‹Ïèhe H‹\$0H‹ÇHƒÄ _ÃÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌH9$ H‰HƒÁé1r ÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌH‘— HÇA H‰AHF$ H‰H‹ÁÃÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌÌHƒìHHL$ èÂÿÿÿHñ HL$ èU} Ì@SHƒì H‹ÙH‹ÂH
½# WÀHSH‰HHèq Hà# H‰H‹ÃHƒÄ [ÃÌÌÌÌ@SHƒì H‹ÙH‹ÂH
Bu tarz değişik şeyler bunlar ne anlamagelir hangi dildir veya nasıl yapabilirim bu işi bilen biri yanıt verirse güzel olur hangi dilde yapacam nasıl yapacam bu değişik şeylerin anlamı v.b nedir. iyi günler cevaplarınızı bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kesinlikle java lazım diye biliyorum + bu şeyler kod değil tam olarak, yani o tür bir şey yazmana gerek olmayacak

Üye
2 HİZMET YILI
kesinlikle java lazım diye biliyorum + bu şeyler kod değil tam olarak, yani o tür bir şey yazmana gerek olmayacak
Dostum şimdi kod gerekiyor ilk başta dll dosyası yazman gerek çünki oyuna etki edebilsin + kodlama kısmı hiç ama hiç önemli değil hallederim ama ben bu işe dll içeriklerini kontrol ederek başladım WÀHSH‰ bu tarz şeyler var karmaşık yani bunlar bir şifreleme taktiği olabilir oyun sürüm kodlarındada böyle şeyler var çözemedim bu şifreleme taktiğimidir öyleyse nedir veya ben kendi yazdığım kodu bu şifreleme şeyine çevirmeden injekte edebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...