Kanka youtubede oyunun hem offline singleplayer hemde online mutlplayer ***** halini görmüştümBiliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
değmez ben aldım leş gibi cıktı agaBiliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
280 tl iyi bence şuanlık böyle bi oyun için oyun fiyatları zaten belliBiliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?