Sons Of The Forest hakkında ne düşünüyorsunuz ve 280 TL'ye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sons Of The Forest'un erken erişimde satın alınabildiğini öğrendiğim için teşekkürler. İlk oyunun çok başarılı olduğunu duymuştum ve ikincisinin de aynı şekilde başarılı olması sevindirici. Arkadaşlarla oynamak da çok eğlenceli olacak gibi görünüyor ve aynı anda 8 kişinin oynayabilmesi büyük bir artı. Daha fazla bilgi edinip, erken erişim aşamasında bu fiyatıyla almaya değer olup olmadığını araştıracağım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Biliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
Kanka youtubede oyunun hem offline singleplayer hemde online mutlplayer ***** halini görmüştüm
Kısa bir araştırma ile bulabilirsin 280 liran da cebinde kalır :))

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
çok buglı çıktı ama şimdi iyi
bir indie oyun için gayet güzel grafiklere ve oynanışa sahip
yani harcadığın paraya değer

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence güzele benziyor baya iilgi çekti ilk oyun da gayet başarılıydı zaten bence pişman olmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?
değmez ben aldım leş gibi cıktı aga

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
İlk oyuna göre çok daha güzel bence değer

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
evet, bu kesinlikle kendi parasına değer bir oyundur

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
8 kişi sınırı olmasa değerdi alıp oynardım.Benim için dünya geneline açık çok oyunculu olmaması çok üzücü oldu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyun güzel gibiydi hikayesi benim için biraz eksikti, craft sistemi daha uğraştırıcı olmuş ama güzeldi yeni silahlar vs. arkadaşlarla zevkli geçeceği kesin ama bence fiyatı 150 200 arası olmalıydı

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ya hocam yeterli donanıma sahip olduğunuzu düşünüyorsanız değer. Oyunun puanları ve geri tepkileri çok yüksek.

Screenshot_1.png

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
280 tl iyi bence şuanlık böyle bi oyun için oyun fiyatları zaten belli

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
mevcut fiyatlandirmada 280tlye oyun oynayabilmek mi :D tabii ki deger hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dlc gibi olmuş bu arada ya gerçekten değmez o fiyata

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şuanda aşırı kötü betadan çıkmasını bekleyin bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben değmeyeceğini düşünüyorum, oyun yeni çıktı ve bugları da varmış zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...