Sons Of The Forest hakkında ne düşünüyorsunuz ve 280 TL'ye değer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Biliyorsunuz, The Forest oyununun ikinci oyunu olan Sons Of The Forest erken erişim aracılığıyla satın alınabiliyor. Geliştiriciler oyunu mükemmelleştirmekte o kadar kararlı ki 6-8 ay boyunca erken erişimde olacak. Çok satanlarda birinci olan Sons Of The Forest oyununu gözlemlediğim kadarıyla çok başarılı olduğunu, yakın zamanda arkadaşlarımla oynamam gerektiğine karar verdim. 8 kişiye kadar eş zamanlı oynayabildiğimiz bu oyunu arkadaşlarınızla oynar mısınız? Oyun hakkında düşünceleriniz neler? Sizce oyunun bu fiyatıyla almaya değer mi?

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Oyunu maalesef yine oynayamıyoruz hem fiyat hem donanım izin vermiyor fakat izlediğim kadarıyla 1. oyundaki hataları ve eksikleri gidermişler oyuncuların görüşlerinin hepsini uygulamışlar. Ayretten Hogwarts daki basit deniz şelale olayları Forest 2 de aşırı iyi olmuş denizin dalgalanması ve kıyıya vuran dalganın köpüğüne kadar yapmışlar kar erimesi vs. harika olmuş.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyunu maalesef yine oynayamıyoruz hem fiyat hem donanım izin vermiyor fakat izlediğim kadarıyla 1. oyundaki hataları ve eksikleri gidermişler oyuncuların görüşlerinin hepsini uygulamışlar. Ayretten Hogwarts daki basit deniz şelale olayları Forest 2 de aşırı iyi olmuş denizin dalgalanması ve kıyıya vuran dalganın köpüğüne kadar yapmışlar kar erimesi vs. harika olmuş.
İlk oyunda da çevre bakımından bir sıkıntı yoktu, genel olarak güzel olmuş. Fiyat bakımından ben pahalı olduğunu düşünmüyorum çünkü şimdiki oyunların fiyatları artık böyle alışmamız gerekiyor hatta ben yine ucuz olduğunu düşünüyorum. Sistem konusunda haklısın ne yazık ki herkesin bilgisayarı kaldırmıcak.
İlk oyunun aynısı resmen ya hiçbi fark yok
Detaylı bakılması gerektiğini düşünüyorum.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
280 tlye değen bir oyun hocam kesinlikle alınmalı ama biraz fiyat tabii pahalı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Değer değmesine de hocam yabancı adamlar 30 dolara alırken ben neden buna 280 lira vereyim 280 dolar olsa kaç kişi alacaktı mesela :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1. sini zaten bitirmiştim 2. si için herkes olumlu diyor bende dün aldım ve gerçekten oynanılmalı bence

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Pahalı ya, keşke steam son fiyat güncellemesini yapmasaydı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
güzele benziyor yardımcı eleman mantığı falan ilgi çekici duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
The Forest 2 denilecek tarzda bir oyun ve forest oyununu seven birisi olarak kesinlikle parasına değer. Bu zamanki oyun fiyatlarını değerlendirecek olursak fiyatı epey düşük denebilir.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
280 lira para bile değil artık. rdr 1000 küsür lira oldu kaç senedir çıkmış.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
alınır gibi ya ekiple girersin daha iyi olur

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
su gorev verdigimiz npc cok iyi NQLDMALDNWKDN

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyunda suan çeşitli buglar var ama ilerde düzeltirler sonuçta oyun yeni çıktı ve sanırım erken erişimde bence kesin alınmalı yoksa rdr2 gibi fiyatı uçar

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yabancı arkadaşlar sağolsun tr kuru kötü diye ucuzdan oyun alıcaz diye bize sapladılar. bence ideal bi fiyat konulmuş erkenden almakta fayda var ilerleyen zamanlarda 500ü görür bence. oyuna gelirsek de güzel olmuş. eskiye nazaran aktivite olarak güzel şeyler eklemişler. yan eleman bozuk biraz ama tepkileri çok iyi. ilerleyen zamanlarda tekrar bir gözden geçirilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilk oyunu çok geğenmedim ama buna bir şans vericem gibi duruyor çevremdekiler de aynı şekilde

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ilk oyunun üüzerine gayet güzel şeyler eklemişler benim ve arkadaşlarımın baya hoşuna gitti parasına değer yeni gelen gps sistemi falan hoş olmuş eğer arkadaşların varsa alabilirsin düşünmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...