Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir gün temel dursun yolda gidiyormuş
dursun sormuş ula temel oda demiş heea
ula demiş şimdi bu yoldan aşşagi koşarsak sende aşşağida durursan yani sen aşşagıdan benda yukarkan koşmaya başlarsam ne olur demiş
temelde demişki
nasiiiiii
bir gün vücuttaki organlar kendi aralarında müdür seçmeye karar vermişler. beyin "hali hazırda hepinizi ben kontrol ediyorum, müdür benim" demişse de öte yandan kalp "ben besliyorum hepinizi kanla müdürlük benim hakkımdır" ve ciğer "ben hava alı$verişi ile kalbi çalıştırıyorum müdür benim" şeklinde veryansın etmişler. her organ kendi adaylığının meşruluğu hakkında tezler üretirken sessiz sedasız bir köşede olan biteni izlemekte olan *** bir anda atılmış, "müdür benim ulan, ben faaliyetimi bir durdurursam hepiniz mahvolursunuz."
***** bu çıkışına diğer organlar götleriyle gülmüşler ki bu *** ü gerçekten çok sinirlendirmiş. "görürsünüz siz" deyip faaliyetlerini durdurmuş, bir nevi gümrük ambargosu başlatmış. bir süre sonra bütün faaliyetleri sekteye uğrayan diğer organlar hep bir ağızdan:
"tamam amenna, müdürümüz sensin yüce ***, biz ettik sen etme" diye af dilemişler. o günden sonra vücudun amiri, müdürü *** olmuş.
işte o günden bu yana bütün götler müdür, bütün müdürler de *** olmuş...
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
- "Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin. Not: Burası çok sıcak."