- Yasaklandı
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
Bune la pısdajgapsıapdaojgğpdsgdssende cin falan bunlardan etkileniyon galiba
Bune la pısdajgapsıapdaojgğpdsgdssende cin falan bunlardan etkileniyon galiba
Seni de hatırlıyorum az çok ya herkesi unutmuşum benBune la pısdajgapsıapdaojgğpdsgds
Ben de seni hatırlıyorum nereye gitmiştin sorması ayıp ?Seni de hatırlıyorum az çok ya herkesi unutmuşum ben
Özel hayatımda sıkıntılar oldu.Onları düzeltmeye kalkarken bir baktım kaç ay geçmiş ama şu an her şey olması gerektiği gibi hayatım çok iyi gidiyor.Ben de seni hatırlıyorum nereye gitmiştin sorması ayıp ?
aynen tiktok muscaly hack gelsın yoksa katliam cıkcak okulda bunları yapan arkadaşlarım var of sövmek ıstemıyorumBu akımı kim bulduysa cehennemlik lütfen TikTok Hack gelsin![]()
Bir ara musically vardı o nereye gitti bilmiyorum ama şimdide bu en sonunda bunun da modası geçecek sabır lazım biraz dahaBu akımı kim bulduysa cehennemlik lütfen TikTok Hack gelsin![]()
musacly ve tiktok kardeş zaten cıldırcam sınırden ofBir ara musically vardı o nereye gitti bilmiyorum ama şimdide bu en sonunda bunun da modası geçecek sabır lazım biraz daha![]()
Sabret elinde sonunda modası geçecek zatenmusacly ve tiktok kardeş zaten cıldırcam sınırden of![]()
Daha ne kadar sabır lazım Musicallynin yerine geldi ama gitmek bilmiyo lanet şey her YouTube videosundan önce çıkmak zorunda mı? Bıktık artıkBir ara musically vardı o nereye gitti bilmiyorum ama şimdide bu en sonunda bunun da modası geçecek sabır lazım biraz daha![]()
sitede nerdeyse 1 mılyon kışıyız yarısı türk olsa spam yapsak gg :dDaha ne kadar sabır lazım Musicallynin yerine geldi ama gitmek bilmiyo lanet şey her YouTube videosundan önce çıkmak zorunda mı? Bıktık artık![]()
Çıksın nereye kadar rekla-la ünlenen her şeyin sonu unutulmaktır zaten takma kafanaDaha ne kadar sabır lazım Musicallynin yerine geldi ama gitmek bilmiyo lanet şey her YouTube videosundan önce çıkmak zorunda mı? Bıktık artık![]()
YouTube o kadar para yatırmışlar ki her şeyin başında TikTok var elimde olsa YouTubeyi satın alıp TikTok'u banlardımsitede nerdeyse 1 mılyon kışıyız yarısı türk olsa spam yapsak gg :d
aynen tiktok reklamları youtuberlara daha cok para kazandırıyor bideYouTube o kadar para yatırmışlar ki her şeyin başında TikTok var elimde olsa YouTubeyi satın alıp TikTok'u banlardım![]()
BekliyoruzÇıksın nereye kadar rekla-la ünlenen her şeyin sonu unutulmaktır zaten takma kafana
Her şey para olunca hayat çekilmez oluyor malesefaynen tiktok ları youtuberlara daha cok para kazandırıyor bide