Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
:yazı:

Sony, 98 inçlik yeni televizyonunu görücüye çıkardı. Televizyonun maliyeti ise göz yaşları döktürecek gibi. Fiyatı tam tamına 70 bin dolar olan model, "8K" ve "Picture Processor X1 Ultimate" prosedürcüye sahip! Japonya odaklı teknoloji çılgını Sony, üst segment modelleri ile tabiri caizse sınırları olabildiğince zorluyor. Sony’nin yeni televizyon serisinin en üst modelini satın alabilmek amacıyla üst segment bir otomobil veya üst segment bir ev ile aynı ücreti ödemek zorundasınız. 98 inçlik yeni televizyonunu piyasaya çıkaran Sony, söz hususu modeli 8K ve Picture Processor X1 Ultimate prosedürcü ile donattı. Ürünün tam fiyatı ise 70 bin dolar Türkiye de fiyatı ise tam tamına "412.692 ₺" olarak açıklandı.

:resim:

b.jpg

Yapılan açıklamaya göre, 8K televizyonlar "Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced, AirPlay 2 ve HomeKit" gibi popüler teknolojileri destekliyor. Buna ek olarak Sony sadece televizyon değil oyun alanında da adından sıkça bahsettiren bir marka (bkz PS4). Sağladıkları çevrim içi oyunlarla kullanıcıları resmen kendilerine bağımlı yapan Sony, Microsoft ve Nintendo firmaları ile ilgili açılan bir tahkîkat ile kullananlara eşit şartlar sağlayıp sağlamadıklarını an ve an denetleyecek.

:resim:

cv.jpg

♕ ♕ ♕
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Buna 412k vermek yerine ben ev alırım daha iyi :uwot:

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben btc yatırımı yaparım yarısına diğer yarısına da altın

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Hmm Giderim 2 Tane Mercedes Benz Alırım Bu Fiyat Ne Böyle?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu Televiyozyon Ne La Çok Pahalı

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pahalımı ? bizimkiler için çerez parası ne olacakki çok ucuz parasını ben veriyorum zaten .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...