eyw knk güzel olursandigim kadariyla yok ama her hangise bir kisiye kendine yakin hiss ettigin birine danisa bilirsin
knk ben zaten mevzun oldum sadece bildimi unutmamak için test çözüyom ama bazı soruları bilemiyorumDerslerine çalışsan daha iyi değil mi?
knk ben zaten mevzun oldum sadece bildimi unutmamak için test çözüyom ama bazı soruları bilemiyorumDerslerine çalışsan daha iyi değil mi?
Mezun olduğun diğer arkadaşlarına danış istersen en iyi çözüm buknk ben zaten mevzun oldum sadece bildimi unutmamak için test çözüyom ama bazı soruları bilemiyorum
Post automatically merged:
knk ben zaten mevzun oldum sadece bildimi unutmamak için test çözüyom ama bazı soruları bilemiyorum
12. sınıf bir arkadaşım da arıyordu üzgünüm çok aradı ama bulamadıarkdaşlar kendimi geliştimek için ebdan boyle sorular çözüyorum ama niyese bazı sorularda zorlanıyorum boyle soruların cevabını soyleyecek program vb şeyler yokmu
aga valla bilmiyorum ama araştırma yap bulursunarkdaşlar kendimi geliştimek için ebdan boyle sorular çözüyorum ama niyese bazı sorularda zorlanıyorum boyle soruların cevabını soyleyecek program vb şeyler yokmu