Sorum : Dupe Nasıl Yapılabilir BDO'da Veya Private Serverlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler Dupe-İtemKopyalama Black Desert Ve Private Serverlarda Nasıl Yapılabilir Az Çok Bilgisi Olan Varsa Çok Sevinirim

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knka 1. si bdo da bunu yapabileceğini pek sanmıyorum ancak belli başlı itemler de vs açık varsa olur mesela newworld oynarken öyleydi çok erken çıkan bir oyun olduğu için bazı itemlerde vs açıkları değerlendiriyorduk ama senin istediğin şey bir yazılım program ile istediğin her itemi dupelemek :D gözlerim çekik olsaydı ve çinde yaşasaydım sanırım sana yardımcı olabilirdim :D

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ya knk şöyle main oyunda olacağını bende sanmıyorum ama private serverlarda olacağını düşünüyorum bi taktik varsa öğrenmek isterim yani bu şekilde dupe belki yapılabilir gibi bi cevap bekliyorum

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyunlarda dupe acigi oldugu anda oyun ekonomisi cokuyor ve bu da oyunun oyuncu kaybetmesine neden oluyor ve oyun 1 yil bitmeden olu oyun oluyor :(

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benim amacım dupede slot çöplerini dupelemek merkez pazara satılan itemleri asla kimseyede hiçbir oyunda tavsiye etmem zaten npcye satılan çöpleri dupelemek amacım dabi bi tavsiye veren olursa

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bdo da maalesef şuan dupe mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...