Sorun bende mi bilgisayar farkında mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle şöyle bi sıkıntılarım var
1-) Monitörüm 60 Hz ve 1280 çözünürlük desteklediği için adamların kafası yuvarlak değil de yumurta gibi gözüküyor. (Silahlar bile ince ve yamuk.)
2-) Oyunu bulanık oynuyorum yani valorantın dosyalarından oyunu pixelleştiriyorum bu yüzden adamlar uzakta olduğu zaman çok fazla bulanık gözüküyor ve bu yüzden kafa ila boyun arasını tespit edemiyorum. ( Pixelleştiriyorum çünkü ancak bu sayede yüksek fps alabiliyorum.)
3-) Oyunda 40 Fps alıyorum.
Nedense bi adamla spray kapışmasına girdiğim zaman sprayı doğru attığıma o kadar emin olmama rağmen karşımdaki adam çoğunlukla beni alıyor acaba sorun bilgisayarım da mı yoksa benim mi daha çok gelişmem lazım.

Not: Aimlab'da gridshot, spidershot girdiğim zaman en az 35200 puan alıyorum.

2.Not: Attığım maçların istasiklerine Blitz'den baktığım zaman headshot oranını en az gold ortalama genelliklede plat ve diamond gösteriyor tabi ne kadar doğrudur bilemem.

Lig: Gold 3

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    501.3 KB · Görüntüleme: 59
her gün özlemle
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarla alakalı bence fps ten dolayı zaten problemde yaşıyormuşsun üzdü ama dediğim gibi bu sorun bilgisayarla alakalıdır aiminde bir problem yokmuş

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bende 20fps alıyorum kanki pixleştirincede düzelmiyor fps im ne yapacağımı bilmiyorum ama sana birşey diyimmi pixelleştirmeyi 100 e çek yani eski ayara fps bi etki etmiyor çünkü birdaha oyuna gir yine 40fps alıcaksın

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
pc ile alakalı kendin diyosun fps ile ilgili problem yaşıyorum

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
senle alakalı deildir bilgisayar ile alakalı bir sorun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pc ile alakalı bence aiminde bi sıkıntı yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bence bilgisayarla alaklı karşındaki adamı zaten ona kıyasla geç görüyosun 60hz 40 fps oyun oynuyosun karşındaki adamın belkide 144hz 300fps bilgisayarı var

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka bence sen bi sürücüleri güncelle ve yeni ekran kartı al sorun düzelir diye düşünüyorum grafik ayarlarını da 1024x720 ye çek yağ gibi oynarsın görüntü kalitesi biraz düşük olur ama sana 1v1 lerde avantaj sağlar

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bilgisayar ile alakalı reis o istersen Bi format çak kasaya sonra tekrar dene olmassa kasa içindeki parçaları yenile

Tımarhaneden kaçtı diyorlar doğru diyorlar
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yapabildiğini yapmışsın reis sen gerisi bilgisayarın işi aynı sorun bende de var maalesef pc çok değiştiriyor her şeyi

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tamamen bilgisyar ile ilgili sıkıntı sende bir sıknıtı yok bence artık bir sistem toplama zamanı gelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...