Süper Üye
SORUN Çözüldü Beyler !. "EDİT"
ProsWT' Alıntı:sorunun ne ki anlamadım
FedreanDS' Alıntı:video acilmiyo bende
SilverGrood' Alıntı:Kardeşim en baştan empty project aç .h ve .cpp leri tekrardan at ve include library tanımla
hackerSahti' Alıntı:SilverGrood' Alıntı:Kardeşim en baştan empty project aç .h ve .cpp leri tekrardan at ve include library tanımla
çalışmamasının sebebi nedir peki ?
exBrowser' Alıntı:Platform v110 kardeşim, ama sen 2010 kullanıyorsun platformu güncelle, şunları öğrenin artık.
exBrowser' Alıntı:Platform v110 kardeşim, ama sen 2010 kullanıyorsun platformu güncelle, şunları öğrenin artık.
hackerSahti' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Platform v110 kardeşim, ama sen 2010 kullanıyorsun platformu güncelle, şunları öğrenin artık.
anlamadım ? ne kullanmam gerekiyor yani ?
olm bi zamanlar sizde böyleydiniz![]()
exBrowser' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:anlamadım ? ne kullanmam gerekiyor yani ?
ben hayatımda hiç platform hatasında gelip soru sormadım, ayarlardan v110'u değiştir.
O kodlarda gösterdiğin hatalarda vs.net'in bir bugu yani bir süre hatalı olarak gösterir kapayıp açar veya build edersen gidecektir.
hackerSahti' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Platform v110 kardeşim, ama sen 2010 kullanıyorsun platformu güncelle, şunları öğrenin artık.
anlamadım ? ne kullanmam gerekiyor yani ?
hackerSahti' Alıntı:exBrowser' Alıntı:ben hayatımda hiç platform hatasında gelip soru sormadım, ayarlardan v110'u değiştir.
O kodlarda gösterdiğin hatalarda vs.net'in bir bugu yani bir süre hatalı olarak gösterir kapayıp açar veya build edersen gidecektir.
ne yapacam![]()
exBrowser' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:ne yapacam![]()
Proje ayarları -> General -> platform toolset, v110 yazıyor sende zaten
ve bu sanırım benim projelerden biriydi, WOLFD3D ldfkşjglşgflkxf
exBrowser' Alıntı:bir dahada şöyle low low sebeplerden ötürü konu açma, biraz çaba göster bi' hatayı çevirip ne olduğuna bak.