Çözüldü Sorun değil aslında bir istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
android telefonumda bolca vakit geçirdiğim BladeBound adındaki oyun için sağlam bir hile mümkünse rica ediyorum. şu an 2.6.3 sürümünde olan oyunu 1.0.6 sürümünden beridir oynuyorum bi miktar para bile harcamışlığım vardır. gayet güzel bir karakter oluşturmuşken, güçlü ve zevk verici iken bir kaç sürüm önce yaptıkları güncellemeyle tüm sistemi değiştirdiler. en üst seviyesine 1 adım kalmış eşyalarım şu anda çöp durumunda kaldı.oyundaki param yeni sistem yüzünden yetersiz kaldı. oyunda ilk 100 lerdeyken şuan onbinllerdeyim. bu duruma aşırı sinirlendiğim ve emeğimin boşa gittini düşündüğüm için sizlerden bana destek olmanızı ve bu oyun için sağlam bir hile yapmanızı rica ediyorum. vakit ayırıp ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim. bluestack veya android cihaz için farketmez, yeterki sağlam bir hile olsunda oyundaki hakkımı alabileyim istiyorum.

Çözüm
Şimdi öncelikle yaşadığın olumsuzluklardan dolayı üzgün olduğumu belirterek başlıyorum konuya.
İstekte bulunduğun oyunu daha önce hiç duymadım, bununla alakalı detaylı bir araştırmaya girilmesi gerekiyor. Yazılımlar genelde çoklu kullanıcı sayısına ulaşmış ve altyapısal olarak elde edebilecek kaynakları yazılım ile otomatik yönlendirme yapabileceğin zaman daha faydalı olacaktır. Bir yazılımın yapılış amacı tamamen saniye/milisaniye tıklama cinsinden kolaylık sağlaması üzerinde yapıldığı için oyunlarda bu tarz android app'ler için biraz fazla uzun vadeye yayılabilir açıkçası. Eğer konu ile alakalı birden fazla kişi üzerine talep gelirse özel olarak vakit ayırıp oyun hakkında detaylı inceleme yapabilir ve gerekirse ilgilenebilirim. Fakat...

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Şimdi öncelikle yaşadığın olumsuzluklardan dolayı üzgün olduğumu belirterek başlıyorum konuya.
İstekte bulunduğun oyunu daha önce hiç duymadım, bununla alakalı detaylı bir araştırmaya girilmesi gerekiyor. Yazılımlar genelde çoklu kullanıcı sayısına ulaşmış ve altyapısal olarak elde edebilecek kaynakları yazılım ile otomatik yönlendirme yapabileceğin zaman daha faydalı olacaktır. Bir yazılımın yapılış amacı tamamen saniye/milisaniye tıklama cinsinden kolaylık sağlaması üzerinde yapıldığı için oyunlarda bu tarz android app'ler için biraz fazla uzun vadeye yayılabilir açıkçası. Eğer konu ile alakalı birden fazla kişi üzerine talep gelirse özel olarak vakit ayırıp oyun hakkında detaylı inceleme yapabilir ve gerekirse ilgilenebilirim. Fakat; söylemiş olduğum gibi çoklu bir istek/talep olması daima yazılımın kalıcılığı açısından yarar sağlar. Çünkü kod yazmak yazı yazmaya benzemiyor :) Eğer oy toplayabilir ve gerekli katılımcıya ulaşabilirsen bu app'de hile kullanmak isteyen, ona göre bir yol izlenerek üstüne düşülebilir. ( Şunu da unutma; hakkını almak asla illegal yollarla kazanabileceğin bir şey olamaz.) İyi forumlar, umarım yakın zamanda belli kişi sayısına ulaşırsın. Duruma göre tekrar iletişime geçebiliriz.

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
İstekte bulunduğun oyunu daha önce hiç duymadım, bununla alakalı detaylı bir araştırmaya girilmesi gerekiyor. Yazılımlar genelde çoklu kullanıcı sayısına ulaşmış ve altyapısal olarak elde edebilecek kaynakları yazılım ile otomatik yönlendirme yapabileceğin zaman daha faydalı olacaktır. Bir yazılımın yapılış amacı tamamen saniye/milisaniye tıklama cinsinden kolaylık sağlaması üzerinde yapıldığı için oyunlarda bu tarz android app'ler için biraz fazla uzun vadeye yayılabilir açıkçası. Eğer konu ile alakalı birden fazla kişi üzerine talep gelirse özel olarak vakit ayırıp oyun hakkında detaylı inceleme yapabilir ve gerekirse ilgilenebilirim. Fakat; söylemiş olduğum gibi çoklu bir istek/talep olması daima yazılımın kalıcılığı açısından yarar sağlar. Çünkü kod yazmak yazı yazmaya benzemiyor :) Eğer oy toplayabilir ve gerekli katılımcıya ulaşabilirsen bu app'de hile kullanmak isteyen, ona göre bir yol izlenerek üstüne düşülebilir. ( Şunu da unutma; hakkını almak asla illegal yollarla kazanabileceğin bir şey olamaz.) İyi forumlar, umarım yakın zamanda belli kişi sayısına ulaşırsın. Duruma göre tekrar iletişime geçebiliriz.
şu yazı bile beni baya iyi motive etmiş durumda ilginiz için çok teşekkürler. o halde diğer oyuncularında bu konuya daha fazla ilgi göstermesini ümit ederek beklemekteyim:)

• Like
Tepkiler: Why

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
şu yazı bile beni baya iyi motive etmiş durumda ilginiz için çok teşekkürler. o halde diğer oyuncularında bu konuya daha fazla ilgi göstermesini ümit ederek beklemekteyim:)
Rica ederim, bir sorun ile karşı karşıya kalırsanız daima yardımcı olmak için etten kemikten sizlerleyim:) İyi forumlar.

Üye
6 HİZMET YILI
Blade Bound Güzel Bir oyun mu tavsiye ederseniz bende baslayabilirim
androidde vakit geçirmek için güzel bir oyun ekipman geliştirme için zindanlardan item düşürüp çeşitle ölçeklerde geliştirme yapılabiliyor. oyunun temel mantığı da zindanlar üstüne kurulu. deneyip bakmanı tavsiye ederim.

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bir oyunda aldığın şeyin sana yararı yoksa hiç bir zaman para yatırılmaz bence para neden yatırılır bir çeşit itemlere ulaşamıyorsan para yatırıp o itemlere ulaşabilirsin ama görünüş için para yatırılmaz hiç bir oyuna benim görüşüm budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...