Size yakın zamanda varlığını öğrendiğim bir siteden bahsetmek istiyorum.
clickrising adlı bu site size çalıştıkları şirketlerin oyunlarını "indirtmeniz" karşlığında
indirme başına 0.04 dolardan 1.30 dolara kadar kura vurduğunuzda güzel paralar veriyor.
eğer oyunu indirip açarsa ödemenizi alıyorsunuz)
Bazı oyunlarda ise bu şekilde top 3'e girerseniz çok ciddi ödemeler alıyorsunuz. Fakat bu hayli zor genelde bu insanlar
İçerik üreticileri oluyor (Youtuber vs.)
Ödeme olarak PayPal veya direkt kendi bankanıza ödeme alabiliyorsunuz.
Kesintiler hakkında bir bilgim yok daha ödeme almadım alırsam edit olarak
gireceğim.
Fakat üzücü bir durum var... Amerika/İngiltere vatandaşları vb. indirme başına 1 - 1.50 dolar alırken
Türkiye Burundi Hindistan gibi ülkeler 0.04 0.10 dolar alıyor.
Eğer ilginizi çektiyse para çekimlerinize %5 bonus ek almak için bu linkten kayıt olabilirsiniz.
clickrising adlı bu site size çalıştıkları şirketlerin oyunlarını "indirtmeniz" karşlığında
indirme başına 0.04 dolardan 1.30 dolara kadar kura vurduğunuzda güzel paralar veriyor.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
(örneğin böyle bi link veriyor kullanıcı önce bu linke uğruyor sisteme işleniyor ordan play store'aeğer oyunu indirip açarsa ödemenizi alıyorsunuz)
Bazı oyunlarda ise bu şekilde top 3'e girerseniz çok ciddi ödemeler alıyorsunuz. Fakat bu hayli zor genelde bu insanlar
İçerik üreticileri oluyor (Youtuber vs.)
Ödeme olarak PayPal veya direkt kendi bankanıza ödeme alabiliyorsunuz.
Kesintiler hakkında bir bilgim yok daha ödeme almadım alırsam edit olarak
gireceğim.
Fakat üzücü bir durum var... Amerika/İngiltere vatandaşları vb. indirme başına 1 - 1.50 dolar alırken
Türkiye Burundi Hindistan gibi ülkeler 0.04 0.10 dolar alıyor.
Eğer ilginizi çektiyse para çekimlerinize %5 bonus ek almak için bu linkten kayıt olabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap