Sosyal Medya Olmasaydı Napardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok kullanan biri değilim fakat arada sırada sıkıldığımda girip bir iki posta bakıyorum. Eğlenceli ve komik postlar oluyor bazen. O anki sıkıntımı gideriyor en azından. Olmasaydı patlardım anlık sıkıntıdan herhalde.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzuuuun zamandır okumaya çalıştığım ama sosyal medya daha tatlı geldiği için yeltenemediğim o kitabı okurum

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben takılmıyorum fazla ancak film sinema dizi izlerdim napcam :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sosyal medya olmasa şuan daha iyi olurdu insanlar birbirine yabancılaştı herkesin elinde telefon sohbet muhabbet eden sosyalleşen insan az.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sosyal medya iyi ama insanlar çok kendini kaptırıyor ben pek bir şey paylaşmam normalde ama benim bile zorunda hissettiğim oluyor. Bağımlılık kısmı olmasa çok iyi ama kendisi de olmasa gerçekten çok zaman geçirme sorunu yaşardım. Eskiden insanlar daha sıkıcı şeyler yapıyorlardı veya sosyalleşiyorlardı. Sosyalleşmek çok daha iyi ve bu gün dahi sosyalleşmeyi sosyal medayya tercih ederim sanırım olmasaydı daha iyi bir yer olurdu

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Sosyal medya varken nasıl takılıyorsak yokkende bir şekil yapardık dostum valla dediğin gibi belki ateş mateş keşfederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...