Sosyal Medya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Hayırlı Geceleriniz Olsun Ben Bayadır Youtube la fln uğraşan biriyim ama öyle çok video atamıyordum çünkü bi süre sonra atma isteği gidiyor sıkılıp bırakıyordum tutan öyle bi içerik ünlü ve yapılmış içeriklerden oluşunça tutuyordu mesela hile videosu gibi şimdi geri başlamayı düşünüyorum hangi içeriği çekmeliyim hangi yolu takip etmeliyim lütfen tecrübeli kişiler yorum yazsın. hayırlı geceler tekrar
NOT: SİTE SANKİ YAVAŞ DDOS FLN YEMİYOR DEMİ

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka çok prof sayılmam ama tek videom 100k gördü. bence suan gündemde olan ne varsa onunla ilgili çek zaten gündem olduğu için daha hızlı geri dönüş alırsın diye düşünüyorum. oyun videosu falan çekiceksen komik olman lazım :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka çok prof sayılmam ama tek videom 100k gördü. bence suan gündemde olan ne varsa onunla ilgili çek zaten gündem olduğu için daha hızlı geri dönüş alırsın diye düşünüyorum. oyun videosu falan çekiceksen komik olman lazım :(
gündemde deprem konusu var ve bununla prim kasmam onun için oyun videosu çekmek den yani komikten kastın nedir

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam kanalın daha çok tanınması için short videorla başlayın işe

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam kanalın daha çok tanınması için short videorla başlayın işe
youtube de short videoları çok denedim tutmuyor ama insta tiktok gibi platformlarda çok saçma video atsan bile belli olmuyor tutabiliyor baya ama ben geçiçi bir şey istemiyorum bunlar geçiçi ben devam etmek istiyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
youtube de short videoları çok denedim tutmuyor ama insta tiktok gibi platformlarda çok saçma video atsan bile belli olmuyor tutabiliyor baya ama ben geçiçi bir şey istemiyorum bunlar geçiçi ben devam etmek istiyorum
hocam bu aralar baya tutuyor aslında ytde de benim arkın kanalı böyle yükseldi az da olsa hiç yoktan iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu aralar depremle ilgili paylaşımları var fakat önceden internette komik olan vidleri alıp editliyordu. ayrıyetten pubg editleri var
ha işte knka gündem farklı bişey olsaydı yapardım belki ama deprem farklı bide yani gündem ne olursa onu paylaşmak da geçiçi değilmi dir unutulup gidersin

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
ha işte knka gündem farklı bişey olsaydı yapardım belki ama deprem farklı bide yani gündem ne olursa onu paylaşmak da geçiçi değilmi dir unutulup gidersin
hocam önemli olan zaten o anda abone kasmak short videolarında. ondan sonra sevdiğiniz şeyleri atarsınız zaten aralarında illaki kalıcı aboneler çıkıcaktır

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Short videoları iyi tutuyor

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam öncelikle küçük çaplı kişilere reklam ver shorts paylaş birazda gündemi paylaş %80 başarırsın

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Oyun videolarından uzak dur. Onların metası yıllar öncede kaldı. Şu an bilgi paylaşan veya vlog çeken kanallar daha önde tutuluyor.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Hayırlı Geceleriniz Olsun Ben Bayadır Youtube la fln uğraşan biriyim ama öyle çok video atamıyordum çünkü bi süre sonra atma isteği gidiyor sıkılıp bırakıyordum tutan öyle bi içerik ünlü ve yapılmış içeriklerden oluşunça tutuyordu mesela hile videosu gibi şimdi geri başlamayı düşünüyorum hangi içeriği çekmeliyim hangi yolu takip etmeliyim lütfen tecrübeli kişiler yorum yazsın. hayırlı geceler tekrar
NOT: SİTE SANKİ YAVAŞ DDOS FLN YEMİYOR DEMİ
hocam minecraft ile başlamak youtube'a 1-0 önde başlamaktır benim nezdimde

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
başlıklar önemli bence dostum insanların dikkatini çekebilecek başlıklar diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...