Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızla instadan çok konuşuyorsan birazcık konuş sonra yazma meraklanıp sana yazınca biraz ilgi ver sonra yeniden yazma o hep ilgi isteyince yazar öyle yapa yapa tam böyle kıvama gelince açıkla sevdigini .)
bi kere gözlük takıyorsanız hemen lens alın, saçlarınızı da biraz havalı bir şeyler yapın sonra da biraz daha girişken olmaya çalışın zaten gerisi kendiliğinden gelir
hiç özgüvenim yoktu çok zayıftım ıstaka gibiydi kendimi en çirkin kızdan bile çok aşşağıda görüyordum body buildinge başladım 2 senedir yapıyorum 25 kg aldım fena olmayan bir vicudum var özgüvenim var kendini geliştir kızlar sana gelir zaten
bazen birisini için çok uğraşırsın olmaz hiç beklemedik bir anda başkası girer hayatına eskisi yalan yenisi süper olur ilişki durumlarında acele etmemekte fayda var zamanı gelince herşey yoluna girer
1-kıza merhaba yazma ilgi çekecek şeylerle başla
2-kızla samimiymiş gibi konuş
3-kızı güldürmeye çalış
4-kız random atarsa bil ki sana ısınmış
5-kıza random atma bırak o atsın
6-kıza ilk yaşını sen sor ona göre yaş de
7-kızlar kendileriyle ilgilenen erkeklere düser bu yüzden kıza bugün nasılsın diye sor her gün
8-kızdan anlık istiyosan ilk sen atacan
9-kız sana soğuk davranıyosa ona samimi davran ki açılsın sana
10-kıza anlamsız şeyler yaz ki cevap versin ne diye sonra oradan yapistir konuyu