Çalışmıyor SoulWorker - Burning SoulWorker Dword Vip Hack 3.0 [18.01.2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çıkan düşmanları kesecen oyunun amacı ne metin2 gibi aynı sanki ama mekanikleri hoşuma gitti yüklüyorum oynarım

Üye
8 HİZMET YILI
Ben simdi oyunu siteden indirdim bi denicem bakalım steam dışındı calısıcakmı ona göre yazarım buraya

Hile steam dışından indirincede çalışıyor

Üye
10 HİZMET YILI
öncelikle selamlar ben steam dışından indirdim sitesinden bir kaç kere hileyi acıp oyuna girdim ama menü gelmedi steam üzerinden indirmediğim icinmi kaynaklanıyor

Üye
9 HİZMET YILI
aga hile bir lwl atladıkça işe yaramıyor oyun zor god mode hilesi bile düşmanlar yine vuruyor sen vurunca

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aga hile bir lwl atladıkça işe yaramıyor oyun zor god mode hilesi bile düşmanlar yine vuruyor sen vurunca
Akıllı oynarsan oyun hiç zor değil deli gibi para kastım ve sağlam itemler yaptım bütün bossları kesiyom çok rahat oyun :D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
will you bring another feature beside auto pick special items on next update sir ??

Üye
8 HİZMET YILI
Emeği geçenlerin eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben size diyorum animeci adminleriniz olduğu için şanslısınız diye

Üye
8 HİZMET YILI
Greetings from Poland. Found this site accidentally, and im pretty much surprised, this hack is amazing. Somehow its making this game more 'notboring' when u level up another alt. Love you guys for this!

My thoughts:
Works good, my best settings atm is 400 ATK Speed as Jin and 900-2000 MS. With 500 ATK I had little feeling of 'missing' attacks, on 400 its awesome with combo "2". A little tip, maybe works for every mini-bosses (tested only in N102 Candus atm with Jin) jump and start attacking so u will 'levitate' and miniboss and other wont hurt you nor knockup and you will still deal dmg - dunno how about bosses, in EP3/4 N102 he doesnt care about it - i still got knockuped.

Would be awesome if You can make knock-up resistance, so we wont get kicked away?

Thanks again, have a good night :).

Üye
7 HİZMET YILI
I just downloaded the file as you described here but the .exe is deleting itself after a short time T^T what am I doing wrong? :(

Edit: oh Kaspersky was blocking it, it's starting now, I'm excited!

It all works now! What is "infinite escape"? I see no effect :(

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...