Şöyle bir değişiklik olmazmı (hile hakkında)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar uzun bir süredir planını yaptığım birşeyi size anlatmak istiyorum.
Bildiğiniz gibi hileyi açarken aü üzetinden dosyaları indirip oyun sonu siliyor.
Ama tamamen legit ve tespit edilemez olmasını sağlamak için biz bu scripti tamamen server üzerinden indirip maçımız bittiği zaman bütün dosyalarını otomatik silen bir cmd yapsak nasıl olur
Herkesin kendi config dosyası kaydedilse ve bu ayarlar sürekli otomatik indirilip otomatik silinse daha sonra dosya taramasında tespit edilemez diye düşünüyorum.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
o sisteme antiban sistemi deniyor oyun içi reportlanmadığın sürece ve hotfix kullanmadığın sürece kolay kolay engel yemezisn

MadcodeR*
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
çok güzel söylüyorsunda malesef olmaz o iş

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeş zaten tespit edilemiyor, report yiyince hareketlerine bakarak ban atıyorlar diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunun ac si pc'de ki dosyaları mı bakıyor yoksa o an oyuna inject edilmiş hileye mi bakıyor log lardan?

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Olsa çok güzel olurdu ama sanki yapması çok zor gibime geldi

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güzel düşünce lakin oyundayken dosyalar tespit edilebilir, ban yiyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dediğin gibi olsa bile oyun içindeyken tespit edilebilir ve bunun önüne geçemessin ama güzel düşünce ^^

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarında hile dosyası var mı diye bakmıyorlar vavede. loglarına bakıyorlar. sonuçta inject oluyor oyuna hile. hatta hile serverla senin bilgisayarın arasına giriyor. sen karşıdaki oyuncunun nereye tıkladığını adam tıkladığı anda görüyorsun. normal ping değerlerinde imkansız bu. bu yüzden istediğin kadar pcde dosya tutma bişey değişmez. hile inject olduğu için vavede yakalanırsan yersin direk.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
tespit edilemiyor zaten dostum :D seni report ettiklerinde click sayını gönderiyorlar!

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sen oyunda olduğun zamandada logların karşı taraftan alınıyor o yüzden her türlü tekrardan ban yersin

Üye
6 HİZMET YILI
kaçarım yok bence çünkü oyun içinde ki oyuncular da seni reportlarlar ve sen her türlü banlanırsın ama mantıklı düşüncen

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aslında güzel fikir adminlerle iletişime geçmeyi dene

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyuna girdiğin anda bilgisayarın ve klasörlerin taramaya alınıyor.Üstüne report yediğinde mimleniyorsun haraketlerinden mouse sayılarından ve loglardan anında belli oluyorsun.Valorant AC bir kaç dosyayı engelliyor bilgisayarımdan açılışta bile öyle söyliyim sana çok farklı yerlerde olmalarına rağmen.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
muito bem pensado, mas acredito que as proibições vêm por meio de relatórios e não de arquivos

Üye
5 HİZMET YILI
ben report yiyince yaptıklarına bakılarak ban yiyorsun sanıyordum anti cheat sistemi yok diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...