İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Turkıyede Guzel Dızıller Olsaydı Tebrık ederdım Ama turkıye Dızı Ve fılm Acısından Sıfır.
Yesılcam Der susarım.
dediğine katılmıyorum neden mi farkındaysan büyük bey diye bir karakter var dimi bu büyük bey dediğimiz gerçek hayatta o bazı kansızlar gibi olanlar ünlüler parası bol olan ve türkiyede yaşayıp türkiye düşmanı olanlar o çolak gibi köpekleri var onları besliyor kolluyor neden mi onlar türkiyeye düşman ettirip türkiyenin bölünmesini kötülüğünü istediği için yakalanmıyor kurtuluyor söz dizisi silahlar küvvetleri ve milli savunma tarafından destekleniyor senin dediğin gibi kötüleme olsa ilk bölümden kaldırılırdı ama senin görüşün bişe diyemem bir dizi rekor kırıyorsa hemde büyük bir fark atarak o dizide büyük bir başarı olduğundan dolayıdırdiziyi sevmiyorum nedenimi bi türlü çolak denilen herifi yakalayamadılar övüp övüp durduğumuz bordo bereliler diyoruz yaptıkları bumu kimse farkında değil özel kuvvetleri kötülüyorlar başka bir şey yok koskoca dünya 1. özel kuvvetler 1 adamı öldüremediyse yakalayamadıysalar gelde bişey deme neyse filmi izleyen izlesin bu açıdan bakın bide
dediğine katılmıyorum neden mi farkındaysan büyük bey diye bir karakter var dimi bu büyük bey dediğimiz gerçek hayatta o bazı kansızlar gibi olanlar ünlüler parası bol olan ve türkiyede yaşayıp türkiye düşmanı olanlar o çolak gibi köpekleri var onları besliyor kolluyor neden mi onlar türkiyeye düşman ettirip türkiyenin bölünmesini kötülüğünü istediği için yakalanmıyor kurtuluyor söz dizisi silahlar küvvetleri ve milli savunma tarafından destekleniyor senin dediğin gibi kötüleme olsa ilk bölümden kaldırılırdı ama senin görüşün bişe diyemem bir dizi rekor kırıyorsa hemde büyük bir fark atarak o dizide büyük bir başarı olduğundan dolayıdırhade bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?