Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Star TV'de dün akşam 17'inci bölümüyle ekrana gelen ‘Söz’ dizisi, kendi rekorunu kırarak, sezonun en yüksek reytinginin sahibi oldu.

ZOM7PV.jpg

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz’ dün akşam star TV’de ekrana gelen 17'inci bölümüyle, reytinglerde ve sosyal medyada zirvede yer aldı.

nJjL3M.jpg

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosu Ethem Özışık’a ait olan yapım, Tüm Kişiler kategorisinde yüzde 11,17 izlenme oranı ve yüzde 26,98 izlenme payı, AB kategorisinde yüzde 8,61 izlenme oranı ve yüzde 21,21 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde yüzde 10,63 izlenme oranı ve yüzde 24,93 izlenme payı aldı. 16 Ekim Pazartesi gecesinin en çok izlenen yapımı olan dizi, bir de rekora imza attı. ‘Söz’ sezona başladığı günden itibaren tüm kişiler kategorisinde prime time’da rakipleri arasında en yüksek izlenme oranını elde etti.

POnPZO.jpg

Öte yandan #sözümvatana hashtag’i ile ekrana gelen ‘Söz' dizisi, sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

g92Z10.jpg

'Söz' dizi her Pazartesi 20.00’de Star TV'de.

bLkJom.jpg

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
dizi güzel verdiğin bilgi içinde teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Turkıyede Guzel Dızıller Olsaydı Tebrık ederdım Ama turkıye Dızı Ve fılm Acısından Sıfır.

Yesılcam Der susarım.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Turkıyede Guzel Dızıller Olsaydı Tebrık ederdım Ama turkıye Dızı Ve fılm Acısından Sıfır.

Yesılcam Der susarım.

bana göre adam akıllı en son dizi adanalıdır. Şu aralar söz dizisine merak sardım oda sarıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Bu dizi harika ya biteceği için üzülüyorum

Good Bye Liverpool
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Helal Olsun Adamlara Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
diziyi sevmiyorum nedenimi bi türlü çolak denilen herifi yakalayamadılar övüp övüp durduğumuz bordo bereliler diyoruz yaptıkları bumu kimse farkında değil özel kuvvetleri kötülüyorlar başka bir şey yok koskoca dünya 1. özel kuvvetler 1 adamı öldüremediyse yakalayamadıysalar gelde bişey deme neyse filmi izleyen izlesin bu açıdan bakın bide

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pek izlemem ancak Fragmanları güzel gözüküyor :D

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pek izlemem ancak Fragmanları güzel gözüküyor :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
diziyi sevmiyorum nedenimi bi türlü çolak denilen herifi yakalayamadılar övüp övüp durduğumuz bordo bereliler diyoruz yaptıkları bumu kimse farkında değil özel kuvvetleri kötülüyorlar başka bir şey yok koskoca dünya 1. özel kuvvetler 1 adamı öldüremediyse yakalayamadıysalar gelde bişey deme neyse filmi izleyen izlesin bu açıdan bakın bide
dediğine katılmıyorum neden mi farkındaysan büyük bey diye bir karakter var dimi bu büyük bey dediğimiz gerçek hayatta o bazı kansızlar gibi olanlar ünlüler parası bol olan ve türkiyede yaşayıp türkiye düşmanı olanlar o çolak gibi köpekleri var onları besliyor kolluyor neden mi onlar türkiyeye düşman ettirip türkiyenin bölünmesini kötülüğünü istediği için yakalanmıyor kurtuluyor söz dizisi silahlar küvvetleri ve milli savunma tarafından destekleniyor senin dediğin gibi kötüleme olsa ilk bölümden kaldırılırdı ama senin görüşün bişe diyemem bir dizi rekor kırıyorsa hemde büyük bir fark atarak o dizide büyük bir başarı olduğundan dolayıdır ;) hade bakim

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
dediğine katılmıyorum neden mi farkındaysan büyük bey diye bir karakter var dimi bu büyük bey dediğimiz gerçek hayatta o bazı kansızlar gibi olanlar ünlüler parası bol olan ve türkiyede yaşayıp türkiye düşmanı olanlar o çolak gibi köpekleri var onları besliyor kolluyor neden mi onlar türkiyeye düşman ettirip türkiyenin bölünmesini kötülüğünü istediği için yakalanmıyor kurtuluyor söz dizisi silahlar küvvetleri ve milli savunma tarafından destekleniyor senin dediğin gibi kötüleme olsa ilk bölümden kaldırılırdı ama senin görüşün bişe diyemem bir dizi rekor kırıyorsa hemde büyük bir fark atarak o dizide büyük bir başarı olduğundan dolayıdır ;) hade bakim

tek favoerim içerdeydi

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
SÖZ daha çok rekor kıracak ;),sonuçta arkasında TSK var.İzlemeyen çok şey kaybeder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...