Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Spaceflight Simulator apk,Spaceflight Simulator mod,Spaceflight Simulator apk mod hilesi,Spaceflight Simulator apk hack,Spaceflight Simulator güncel hile,Spaceflight Simulator kitil hilesi,Spaceflight Simulator v1.3 sürüm hile

:resim:

maxresdefault.jpg

:özellik:

Tüm Kilitler Açma Hilesi

:yazı:

Spaceflight Simulator v1.3 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Stefo Mai Morojna üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız tasarımını ve kontrolünü yaptığınız uzay aracı ile yükselmek, görevler doğrultusunda ilerlemektir. Spaceflight Simulator içinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gerçek parayla satılan tüm özelliklerin kilidi açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz parçaları kullanıp, gelişmiş bir uzay mekiğine sahip olabilirsiniz. Kullanabileceğiniz onlarca teknik parça, Mars, Venüs, Ay gibi varılması bölgeler ve dahası sizleri bekliyor. Spaceflight Simulator v1.3 sürümünde yeni parçalar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Spaceflight Simulator Play Store’da 20.000’den fazla indirilmiştir.

:kullan:

Spaceflight Simulator v1.3 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Spaceflight Simulator v1.3 hile apk : oyun içindeki gerçek parayla satılan parça ve özelliklerin kilidi açıktır.

:calis:

Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
:indir:

Apk dosyasını indirmek için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
basabilirsiniz.

Virüs Total için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Basabilirsiniz.

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.​

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
EYW Güzel Çalışma Olmuş Ellerinize Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...