spaceglide nasıl atılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
attack speed kasıp yanına lulu duo bulup space basman gerekiyor geriye doğru bu kadar.

vgc bypass
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
taowb bi vidyo atmıştı sanki bunla ilgili bi izle istersen

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Videodaki kite ile script'in yaptığı kite farklı videodaki arkadaş oyuncu saldırı hareketi tıklamasını kullanarak yapıyor. Örneğin bu hareketin tuşunu "a" tuşuna atıyor yada farende makro tuşun varsa bu tuşa sonrasında fare imlecini düşman şampiyonun üstüne veya yakın bir konumuna getirip önceden atadığın örneğin "a" tuşuna basıyorsun sonra kaçış yapacağın yöne doğru sağ tık atıyorsun bunu sürekli ve hızlı bir şekilde yaparsan da spaceglide oluyor.(bunu yapman için çok fazla antrenman yapıp ustalaşman lazım hilesiz yapmak istiyorsan :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
A'ya bastığın zaman karakterinin düz saldırı menzili görünür ve imlecin kırmızımsı bir şekil alır. sol tık basarsan bastığın yere doğru hareket edip menziline ilk giren ya da menzilindeki sana yakın en kişiye saldırır (ayarlardan tıkladığın yerdeki en yakın kişiye olarak değiştirebilirsin.) sonra sağ tık atıp hareket edebilirsin.
a -> sol tık -> sağ tık
uğraşmak istemezsen wsreborn ya da wadbot. :D

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
taowb bi vidyo atmıştı sanki bunla ilgili bi izle istersen
Ben sc ile atmak istiyorum

attack speed kasıp yanına lulu duo bulup space basman gerekiyor geriye doğru bu kadar.
Alla alla kanka ya atmıyor diyorum çar spacestunning yapıyor gerekli olursa gidiyor sadece ben kaymasını istiyorum

yanına lul veya yyumi al bide attack speed miss gibi olur
Konuyla alaka ? Bildirdim

Videodaki kite ile script'in yaptığı kite farklı videodaki arkadaş oyuncu saldırı hareketi tıklamasını kullanarak yapıyor. Örneğin bu hareketin tuşunu "a" tuşuna atıyor yada farende makro tuşun varsa bu tuşa sonrasında fare imlecini düşman şampiyonun üstüne veya yakın bir konumuna getirip önceden atadığın örneğin "a" tuşuna basıyorsun sonra kaçış yapacağın yöne doğru sağ tık atıyorsun bunu sürekli ve hızlı bir şekilde yaparsan da spaceglide oluyor.(bunu yapman için çok fazla antrenman yapıp ustalaşman lazım hilesiz yapmak istiyorsan :)
Sağolasın reisim bunu biliyorum ama söylediğin için teşekkürler öncelikle

Dediğin şeyi yapabiliyordum ama 2 attack speedle falan Max daha fazla tıklama yapamıyordum scye başlayınca daha da kaybettim yeteneklerimi ben bunu scye yaptırmak istiyorum SC yapmaz mı bunu öyle ayarı var mı bildiğin

A'ya bastığın zaman karakterinin düz saldırı menzili görünür ve imlecin kırmızımsı bir şekil alır. sol tık basarsan bastığın yere doğru hareket edip menziline ilk giren ya da menzilindeki sana yakın en kişiye saldırır (ayarlardan tıkladığın yerdeki en yakın kişiye olarak değiştirebilirsin.) sonra sağ tık atıp hareket edebilirsin.
a -> sol tık -> sağ tık
uğraşmak istemezsen wsreborn ya da wadbot. :D
Demem gibi eskiden yapabiliyotdum az çok ama yetersizdi ve scye başlayınca daha da yapamaz oldum

Aktif olarak wseborn kullanıyorum bunu scye nasıl yaptırabilirim scde tsm böyle spaceglide atmiyorda gerektiğinde yürüyor ben kaymasını istiyorum çarın daha belli olsun tarzında ban yemek umrumda değil free acclerde oynuyorum bunu wseborn için ayarları yapılmış olan bir config biliyor musun veya hangi ayarları yapmam lazım? Yardımcı olursan çok seviniirm ( videodaki wadbot sanırım onu alamam 14 günlük 300-400tl falan)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bunu wseborn için ayarları yapılmış olan bir config biliyor musun veya hangi ayarları yapmam lazım?
wsrebornda "spin" dediğimiz özelliği ben açık açık göremedim. mouseni karakter etrafında 360 derece hızlıca döndürerek yapabilirsin diye düşünüyorum. daha üst segment scriptlerde bu özelliği bulabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
wsrebornda "spin" dediğimiz özelliği ben açık açık göremedim. mouseni karakter etrafında 360 derece hızlıca döndürerek yapabilirsin diye düşünüyorum. daha üst segment scriptlerde bu özelliği bulabilirsin.
Tam anlamadım saha detaylı söyleyebilir misin..

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
arkadaşlar istediğim cevabı alamadım yardım edec ek yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...