spam mesajların azalması için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Spam mesajlara ne kadar bildirsek de yetişilemiyor ki bu çok normal çok fazla kullanıcı var

1.si Açtığımız konuyu çözülebilir bir cevap geldiğinde bilgilendiğimiz de konuyu kilitleyebilirsek spamları azalta biliriz

2.si raporlama süresi çok fazla bazı konulara spam yorumlara çok açık bu herkes için olmasa da üye guruplarına göre bu zaman dilimi azaltılabilir

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2ci madde tamamen katiliyorum 1 konuda 10 tane spam var ve o sure beklemek can sıkıcı form icin biseyler yapamaya calisirken sende saliyorsun ve diger konuda haklisin kardesim cozum olduktan sonra yorum kapatila bilmeliki eyvallah cilar azalsin

Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum
Süper Üye
7 HİZMET YILI
bro bu dediklerın olursa daha güzel olur dıye tahmın edıyorum enazından spam yapamazlar

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
2ci madde tamamen katiliyorum 1 konuda 10 tane spam var ve o sure beklemek can sıkıcı form icin biseyler yapamaya calisirken sende saliyorsun ve diger konuda haklisin kardesim cozum olduktan sonra yorum kapatila bilmeliki eyvallah cilar azalsin

2. ci maddede bahsettiğiniz olayı şöyle diyebilirim size ve neden böyle yapmanız gerektiğini söyleyecem

1 konuda 10 tane spam varsa direk konuyu rapor edin " konu içerisinde birden çok kural dışı yorum var spam gibi " yazarak rapor etmeniz hem sizin hem mod ekibin yararını olacak çünkü aynı konuda 10 tane rapor yollarsanız mod ekibin süresini azaltmış olacaksınız gereksiz yere raporlamaktan uyarı bile alabilirsiniz bunlara dikkat edin.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
1. Madde zaten gerçekleşiyor. Problemim çözüldü konuyu kitler misiniz diye modlara bildirirseniz zaten onlar kitler. İkinci maddeyi ise arkadaşlar açıklamış zaten. Bir konuda birden fazla spam görüyorsanız tek tek adamların mesajlarını reportlamak yerine direk konuyu reportlayıp tüm mesajların incelenmesini talep ediniz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...