Spam ve Saçma yorumlara çözüm olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benim önerim kendi herkes istediğini söyleyebilir tabi . ama örneğin bdo hilesi şuan güncel değil ama son yorumlara bakın vay "elinize sağlık" vay "harika çalışıyor" vay "deneyecem" şu bu bütün yorumlar tamamen yorum kasmak adına yapılıyor . mesela ben sürekli bi kaç sayfa geri gidip bakıyorum millet böyle yazınca acaba güncellendimi diye . lol hilesi tamamen yorum çöplüğü kimi çalışıyor kimi güncelleme gelecek diyor . benim önerim örneğin bdo da 50 yorum sınırı varsa eğer 50 yorumun altında kullanıcı ona yorum yapamasın . black squadda 600 yorumsa 600 yorumu olmayan adam o konuya yorum yapamasın . hele lol de kesinlikle bu yapılmalı . böyle olması herkes için hayırlı olur yanlış bilgilendirmeyi ve spam olayını azaltır diye düşünüyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
çok haklısın bende yorum kasmaya çalışıyorum fakat daha faydalı yazılarla
ve siteyi kullanan insanların aklını karıştıra bilir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
böyle canlanmamı olur bilmiyorum hangi hileyi kullanıyorsun ama ben gerçekten her girdiğimde 3 4 sayfa geri gidiyorum ki modlar güncelledimi diye .öyle bi algı oluyor.
ben 4 senedir bu sitedeyim her zaman böyle kaldı yeni sistem iyi ama oyun hile cesitliligi az 4 seneden beri artıyor azalıyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
doğru konu bende yorum kasıyorum ama önce yapacağım yeri inceliyorum çalışıyorsa çalışıyor teşekkürler yoksa çalışmıyor güncel değil gibi yorumlar yapıyorum sitenin yeni sistemine göre onaylı üye olmak gerekiyor bazı hileler için senin dediğin yöntem kullanılırsa site tarihin tozlu sayfalarında yerini alır kimse yorum kasamaz kardeşim bir de o açıdan bakmak gerek :)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
zaten senin dediğin o eline sağlık vs vs gibi yorum yapanların mesajları siliniyor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Açılan konuya yapılan emeğe eline sağlık , deneyeceğim , teşekkür etmek ne zamandan beri boş yorum olmuş takmışsınız boş yorum bilmem ne adam napsın şiir mi yazsın birader bence sen şu konuyla boş yapmışsın bu konuya hak veren yönetici varsada şüphe ederim

Alone Wolf
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Doğru tespit hocam bunun için bir şekil vereceklerini bekliyorum,insanlar forumda cevap veya fikir ararken boş yorumlar yapıp yorum kasmaya devam ediyorlar umarım devam etmez.İyi Forumlar

Düşüyorum gökyüzüne tırmanayım derken
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Cok güzel bi yöntem olabilir inşallah gelir hocam güzel düşünmüşsünüz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu tarz bir sistemde bunun tek çözümü belirttiğin gibi yorumların kaldırılmasıdır. uzun zamandır gördüğüm en tatlı forumlardan biri

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yorum kasmak ıcın atılan spamlar hoş deil girdiğim çoğu konudan verimli bir cevap bulamıyorum. adam sorun yazmış aynen çok gzel kanka yazmışlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Açılan konuya yapılan emeğe eline sağlık , deneyeceğim , teşekkür etmek ne zamandan beri boş yorum olmuş takmışsınız boş yorum bilmem ne adam napsın şiir mi yazsın birader bence sen şu konuyla boş yapmışsın bu konuya hak veren yönetici varsada şüphe ederim
yani genel olarak yapılan yorum tarzları o hak veriyorum :mum:

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Son çıkan hilelerde onaylı,seçkin gibi taglar istediği için herkes yorum kasma çabasında ama adminler,staff'lar ilgileniyordur yani endişe etmemize gerek yok diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
it is not easy to get 600 messages just saying something useful sometimes escapes

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Güncellendimi. Şaka bir yana cidden böyle bir sistem getirilmesi gerek geçen gün gördüm adam paylaşılan hileye "bende bu konuya katılıyorum" yazmış :D şaka gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...