Spam'dan mesajlarım silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eskiye dair ya da yeni attığım mesajlar neden siliniyor hayır çok saçma zaten ben burda fikrimi belirtiyorum spam gibi algılanıyor spam olsa uzun uzun biseyler yazmazdım. Bisi yazmıstım Chatgpt diye silinmis ne alaka ya ben chatgpt'ye sorup tickete niye cevap vereyim bunu adam istese yapar foruma sormaz chatgpt'ye sorar.

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben şu ana kadar böyle bi sorunla karşılaşmadım hocam. Uzun bi süre sonra girebildim foruma deli gibi yorum kasıyorum fakat gayet mantıklı ve yardım edebilecek şekilde yorumlar yapıyorum. Nasıl oluyor da sende böyle bi sorun yaşıyorsun anlamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dün onaylı üyeyken bir anda düşürülmesini saçma buldum açıkcası.

⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Birkeresinde benimde başıma gelmişti çok kısa şeyler yazma birde arka arkaya yorumlar yazma 30-60 saniye falan bekle

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
konu ile alakasız yorum yaptıysanız yaptığınız yorum silinir yorum yapma kısmının üstünde yazıyor dikkat ederek yorum yapmanız gerekir
SPAM MESAJ YASAKTIR!
  • Örnek spam: Teşekkürler, sağol, +++, çok iyi, alsdasd, işe yaradı, vb.!
  • Daha önceden gönderilmiş yorumlar yazmak yasaktır. Göndermeden önce mesajınızı kontrol edin!
  • Daha önce atılmış bir mesajı kopyalamak ve göndermek yasaktır!
  • Farklı veya aynı konulara sürekli benzer mesajlar göndermek yasaktır!
  • Bilginiz olmayan konularda yorum yapmak için sadece mesaj göndermek yasaktır.
  • Herhangi bir spam gördüğünüzde, "RAPOR" düğmesini kullanarak bildirin. Yorum yaparken kendi fikirlerinizi yazmak önemlidir. Spam gönderenler yasaklanacak ve yasaklanan üyeler forumdan ve hilelerden faydalanamayacaklar.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
forum kuralları bellidir hocam boş yere mesajlar silinmez kuralları tekrar okumanızı öneririm

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Forum kuralları çerçevesinde yorumlar yapmadıysanız mesajlarınız maalesef silinir. Ayriyetten dahil olduğunuz konu silindiyse yorumunuzda konu silindiği için silinmiş olur. Detaylıca forum kurallarını incelemek isterseniz aşağıya sizin için bırakıyorum.

https://memoryhackers.org/konular/forum-kurallari.11518/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...