Spamsız şekilde 600 yorumu nasıl tamamlarım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valorant hilesini kullanmak için süper üye olmamı istiyor, 60 gün çoktan tamamlandı ama bir de 600 yorum istiyor. Spamsız temiz bir şekilde nasıl 600 yorum elde edebilirim? (tabii ki can sıkmaması dahilinde yoksa kafayı sıyırır insan)
teşekkürler şimdiden <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba 50 yorumum vardı şuanda zirveye doğru gidiyorum 1 hafta oldu diyebilirim 550 yorum yapmak spam olarak yapmadım
Yapabileceğiniz şey bilginiz olmayan konulara cevap vermekten kaçının
Başka bir kullanıcının yorumunu kopyalayıp yapıştırmayin

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valorant hilesini kullanmak için süper üye olmamı istiyor, 60 gün çoktan tamamlandı ama bir de 600 yorum istiyor. Spamsız temiz bir şekilde nasıl 600 yorum elde edebilirim? (tabii ki can sıkmaması dahilinde yoksa kafayı sıyırır insan)

teşekkürler şimdiden <3
kanka yardımcı ol spam atma

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet acele etmeyin veya yüksek fiyata satın alın

teşekkürler şimdiden <3

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Aktiflik ve sürekli Yapabileceğiniz şey bilginiz olan konulara cevap vermekten kaçınmamak

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bilgin olmayan konulara yorum atma. Yorumlarında aynen, çok iyi, teşekkürler yazıp bırakma. Raporladıklarımın çoğu "ben de bilmiyorum" "olsa iyi olur" tarzında oluyor. Forumda zaman geçir ilgin bilgin olan konularda yardımcı ol uzun sürmez

드러난 노출한
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
herkes aslında üstte açıklamış, ekstra eklencek çok şey yok ama. her attığın mesaja yorumunu kat ilgin dahilinde cevap ver. spam yapmamaya çıkıyor gene burasıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...