Seçkin Üye
sana napıcagımı sormadım hılelerı nasıl kullancagmıda sormadım alakasız yorum yapma ısteyen banda yer ıstyen safede oynar gıt mesajını baska yerde kas dll dosyasına cevırebılcek bırısını arıyorm dedımban yemek için kullanıyorsun madem git başka hilelere bak mh direk ban yememek için uğraş veriyor
hıleyı kulanrken tum sorumluk bana ait senın karısma hakkın yok kardesım burda konu dısıda yazmaBizim Hilemizi Ban Yemek İçin Kullanma Kullanmak İstiyorsan Başka Hilelere Git ..
Ne kullanıyorsun sadece esp mi kardeşim güncel ayarlarını atarmısın özelimden kurbanın olurumBizim Hilemizi Ban Yemek İçin Kullanma Kullanmak İstiyorsan Başka Hilelere Git .Daha Hızlı Koşan Hileler Var Anında Banlanırsın Nerdeyse 3 Hafta Oluyor Kabus Kullanııyorum 24 Saat Ban Bile Yemedim.
Dilinizi anlıyorum neden size yardımcı olamıyorum?hıleyı kulanrken tum sorumluk bana ait senın karısma hakkın yok kardesım burda konu dısıda yazma
Kanser oldum ya konuyu actgima adamlarin dedigi kelime bizim hileyle oynama git baska hile kullan hani mesaj kasacaklar ya saldircak yer arıyorlar ya bu hileyle ister safe oynarm ister civitrak oynar ban yerim size soz dusmez bunlar o beyinlerini kullanmıyorlar işte yazdgim dizin acik ve netKardeşim adama niye karışıyorsunuz. O kadar çok yorum kasma çabalarına girmişsinizki adama saldırıcam diye. Kendi daha hızlı bir şekilde speed hackle oynamak istiyor. Siz buna karışamazsınız. Sanki bilmiyor ban yiyeceğinide daha hızlı ban yersin kullanma diyorsunuz. O da biliyor ban atılacağını. Dll dosyasını çevirebilen varmı diye soruyor. Varsa yardımcı olucak bu kadar zor değil Allah Allah.
Bu arada kardeşim o kodu bende biliyorum. Özele gelebilirmisin rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?